Κατηγορίες
Football League

ΑΟ Χανιά – “Τούμπα” η περίπτωση Πάγκαλου, παραμονή Τσάτσου!

Pagalos_610x400Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ντίνου Πάγκαλου στα Χανιά! Ενώ ο 29χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει προφορικά προ ημερών με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Κατσιγιάννη, ώστε να συνεχίσει να είναι κάτοικος της κρητικής πόλης για τρίτη διαδοχική σεζόν, την Τρίτη ενημέρωσε πως έχει δεχτεί καλύτερη πρόταση από άλλο σύλλογο της κατηγορίας! Έτσι, η αρχική συμφωνία των δυο πλευρών “ναυάγησε” κι ο Πάγκαλος στρέφει το βλέμμα του σε… άλλες πολιτείες!

Θέλουν Φάμπιο και Γιαννιώτη

Δύο προσθήκες, με τη μορφή δανεικών επιθυμούν στον Α.Ο. Χανιά σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr. Πρόκειται για το πρώην παίκτη της ομάδας, Φάμπιο Μορέιρα που ανήκει στον Ατρόμητο Αθηνών και τον τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Φάμπιο είναι γνωστός στα Χανιά αφού έπαιξε στην ομάδα την περίοδο 2011-2012, επί εποχής Γιάννη Πετράκη. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι 21 ετών τερματοφύλακας και ανήκει στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης περιόδου, αγωνίστηκε στον Φωστήρα, βοηθώντας την ομάδα να πάει στα play off της Football League.

Ανανέωσε ο Τσάτσος!

Στον Α.Ο. Χανιά θα παραμείνει και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σωτήρης Τσάτσος, που μίλησε με τον παραιτηθέντα πρόεδρο Νίκο Κατσιγιάννη και συμφώνησε να συνεχίσει στον ΑΟΧ και για τα επόμενα 2 χρόνια. Μετά τον Τσάτσο έπονται και άλλες ανανεώσεις, με τους Γκούμα και Καμπλιώνη να φαίνεται ότι θα πάρουν σειρά για να παραμείνουν στον ΑΟΧ.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected