Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η νέα “δικέφαλη” πρόταση για Λάζοβιτς, η ανακοίνωση Παπαστεριανού και τα “αντίο” στην Καλλονή

1df765fdbfcde9cfbb4b23913704c9c9_LΠΑΟΚ – Φημολογία για Λάζοβιτς

Οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 31 ετών Σέρβου επιθετικού και είχαν επαφή με τον μάνατζέρ του, όπως αποκαλύπτει ο παίκτης

Μπορεί για την ΑΕΚ η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς (φωτ) να μην προχώρησε, με την Ένωση να έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της, αλλά ο Σέρβος στράικερ παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο «Δικεφάλου». Όπως ανέφερε λοιπόν ο ίδιος με δηλώσεις του ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και είχε μάλιστα επαφή με τον ατζέντη του, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς ο έμπειρος φορ προσθέτει πως ακόμη το μέλλον του είναι «ανοικτό.

«Γνωρίζω πως πριν από τρεις μέρες ο ατζέντης μου είχε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ και μια πρώτη διερευνητική κουβέντα για ενδεχόμενο συνεργασίας. Το μόνο που ξέρω είναι πως το μέλλον μου είναι ανοικτό. Ξέρω ότι πολλές ομάδες εκτός Σερβίας ενδιαφέρονται» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» ο Σέρβος σέντερ φορ.

SKODA Ξάνθη – Επίσημα Παπαστεριανός!

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη νέα περίοδο ανακοίνωσε η Ξάνθη και πρόκειται για τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Ο 26χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Κονκόρντια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και Άρη. Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Παπαστεριανού.

Κέρκυρα – Στα υπόψιν ο Χαβίτο

a479a70cc582eb8357c3fc7e4de4017b_L

Να επιστρέψει στην Ελλάδα θέλει ο Φρανσίσκο Χαβίτο και μετά τη Βέροια, προτάθηκε και στην Κέρκυρα.

Οι Φαίακες εξετάζουν με σοβαρότητα την περίπτωση του 31χρονου Ισπανού εξτρέμ, που έχει αγωνιστεί σε Άρη και Ολυμπιακό. Ο Χαβίτο έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόν, όπου μέτρησε 23 συμμετοχές και 4 γκολ και είναι θετικός στο να αγωνιστεί και πάλι στη χώρα μας. Η Κέρκυρα θα ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μιχάλη Γρηγορίου θα καταλήξουν αν θα κινηθούν για την απόκτησή του.

ΑΕΛ Καλλονής – Ακόμη μία ανανέωση, τρεις αποχωρήσεις

Για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Καλλονής ο Δημήτρης Βλαστέλλης.

Ο έμπειρος μέρος αγωνίζεται στην ΑΕΛΚ από το 2010 και αποτελεί βασικό της στέλεχος, γι’ αυτό η διοίκηση τον επιβράβευσε με νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λέσβιο μέσο Δημήτρη (Τζίμη) Βλαστέλλη.

Την ίδια ώρα, τρεις παίκτες δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καλλονή, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους. Ο λόγος για τους Χάρη Σιλιγαρδάκη, Γιάννη Σιδεράκη και Βλάση Καζάκη, τους οποίος η διοίκηση των νησιωτών ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τους Χάρη Σιλιγαρδάκη, Γιάννη Σιδεράκη, Βλάση Καζάκη. Tους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους

ΟΦΗ – Ανανεώνει με Μιλιάζες

127012c33459b43cfc6d693016291f2f_L

Κάτοικος Ηρακλείου ως το 2016 αναμένεται να γίνει ο Κάρλος Μιλιάζες, με τον ΟΦΗ να τα έχει βρει μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους Κρητικούς και αποδείχτηκε πολύτιμο εργαλείο για την ενδεκάδα. Έτσι η διοίκηση ξεκίνησε συζητήσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2016, ενώ την προηγούμενη συμφωνία να λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και ο παίκτης είναι ευχαριστημένος από τον ΟΦΗ, έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός – Πιο κοντά με Καραγκούνη

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Καραγκούνης με την αποστολή της Εθνικής από τη Βραζιλία και πλέον οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό θα μπουν στην τελική ευθεία.

Η επιθυμία για συνεργασία είναι δεδομένη, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από τους «πράσινους». Ετσι, δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξει επικοινωνία του Παναθηναϊκού με τον «Κάρα» και δεν φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια για να… σκαλώσει το θέμα. Το «τριφύλλι» θέλει τον αρχηγό του πίσω και ο Καραγκούνης θέλει να ολοκληρώσει την λαμπρή καριέρα του στον σύλλογο της καρδιάς του. Κάτι παραπάνω από θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο είναι και ο Γιάννης Αναστασίου, που θέλει την προσωπικότητα του 37χρονου άσου στην ομάδα.

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected