Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Εντυπωσιακή κίνηση με Γαϊδαρτζή!

gaidartzis-13775_610x400Ύστερα από 6,5 χρόνια, ο 30χρονος επιθετικός επέστρεψε στον Πανσερραϊκό για να βοηθήσει στο στόχο της ανόδου. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Το ντεμαράζ ανακοινώσεων στον Πανσερραϊκό συνεχίζεται, καθώς όπως έγινε γνωστό παίκτης της ομάδας θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής ο οποίος 6,5 χρόνια μετά θα φορέσει και πάλι την κόκκινη φανέλα με σκοπό να αποδείξει ότι σίγουρα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τότε.

O 30χρονος επιθετικός ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του Εθνικού Γαζώρου φέτος με 7 γκολ μετακομίζει στα απέναντι αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Σερρών και αν αναλογιστεί κανείς πως σε όποια και από τις πρώην ομάδες του και αν επέστρεψε έκανε παραγωγική χρονιά, τότε μαζί με τον Σάκη Γκόγκα θα συνθέσουν ένα ιδανικό επιθετικό δίδυμο.

Ο Γαϊδαρτζής ξεκίνησε τις συνομιλίες με τον Πανσερραϊκό εδώ και περίπου 10 ημέρες και την Παρασκευή έδωσε το τελικό “Ο.Κ” στην διοίκηση η οποία έχει διάθεση να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι.

«Είμαι χαρούμενος που γυρίζω και πάλι στον Πανσερραϊκό για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου που έχει τεθεί από την διοίκηση και ευχή όλων είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς γιατί ο Πανσερραϊκός δεν αξίζει να είναι στην Γ΄ Εθνική. Νομίζω πως πλέον, σε σχέση με την πρώτη μου θητεία μπορώ να προσφέρω πιο πολλά. Ήμουν 23 χρονών τότε και έγινα 30 και πολλά πράγματα είναι διαφορετικά και από θέμα εμπειριών και από θέμα παραστάσεων και βελτίωσης. Αυτά θα προσπαθήσω να βγάλω στο γήπεδο και μαζί και με τα γκολ που πιστεύω να πετύχω να βοηθήσω όσο μπορώ», δήλωσε για την επιστροφή του.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected