Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές

Super League – Η προσέγγιση Βασιλείου, το “μπαμ” με Αμπιντάλ και η Ισπανική “τριπλέτα” της Βέροιας!

c7b91e9212cc6f638e9845cbb9dbadf5_LΠαναιτωλικός – Σε διαπραγματεύσεις με Βασιλείου!

Συζητήσεις με τον Στέλιο Βασιλείου έχει ξεκινήσει ο Παναιτωλικός, ενημερώνοντας παράλληλα και τον Λεβαδειακό.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με τους Βοιωτούς ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα από τώρα να μιλά με ομάδες. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν ήδη τις επαφές μαζί του, με την προοπτική να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο. Κι αυτό γιατί δε θέλουν να μπουν σε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό και να πληρώσουν για τη μεταγραφή του παίκτη. Βέβαια, με τον Βασιλείου να βρίσκεται εκτός πλάνων, δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να τον αφήσουν ελεύθερο από τώρα.

Πανθρακικός – Πλησιάζει ο Μεχία!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται ο Πανθρακικός.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή μέσο από την Ονδούρα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να κάνει τις τελικές συζητήσεις. Ο Μεχία έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη, όταν το 2008 είχε αποκτηθεί από τη δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ονδούρας.

Αστέρας Τρίπολης – Αποχωρεί ο Φορμίκα

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες είναι ο Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ταγέρες ντε Κόρντομπα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα τον Απρίλιο του 2013 κι έκτοτε δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Έχοντας χτυπήσει άσχημα σε μια βουτιά στη θάλασσα, ο Φορμίκα κινδύνεψε σοβαρά ακόμη και να μείνει παράλυτος, ωστόσο κατάφερε να επανέλθει πλήρως. Έναν χρόνο μετά το ατύχημά του, επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο στον Αστέρα Τρίπολης δεν έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι. Το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες έληξε και ο Αργεντινός μπακ επέστρεψε στην πατρίδα του. Εκεί ήλθε σε συμφωνία με την Ταγέρες, ομάδα Β’ Εθνικής, και θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό.

Πλατανιάς – Στη λίστα τρεις παίκτες του Άρη!

759ec2b4edd452721105760678393cff_L

Συνεχίζει την αναζήτηση παικτών ο Πλατανιάς και στη λίστα βρίσκονται παίκτες του Άρη.

Οι «κίτρινοι» έχουν υποβιβαστεί στη Football League και τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι καλά. Οι Χανιώτες λοιπόν κοιτούν με ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Μανιά, Κύργια και Γιαννίτση. Δεν πρόκειται για εύκολες υποθέσεις, μιας και ο πρώτος έχει συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής. Πάντως, πρόκειται για νεαρούς παίκτες που ταιριάζουν στο προφίλ που θέλει ο Γιάννης Χριστόπουλος και αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

SKODA Ξάνθη – Συμφώνησε ο Σολτάνι

Την παραμονή του Καρίμ Σολτάνι στην Ξάνθη ανακοίνωσε την Παρασκευή η ακριτική ΠΑΕ.

Ο Αλγερινός μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ξάνθης και τη νέα σεζόν. Ο Σολτάνι στους 18 μήνες που βρίσκεται στα Πηγάδια, έχει 40 συμμετοχές και 8 γκολ και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Σολτάνι.

Βέροια – Επίσημα “κυανέρυθροι” οι Ισπανοί

Και επίσημα παίκτες της Βέροιας είναι οι Χοκίν Εσπάρθα Αρκάγια, Χαβιέρ Ζιναρντ Τόρες και Νταβίντ Βάσκεζ Μπαρντέρα.

Οι τρεις Ισπανοί, που η απόκτησή τους είχε ανακοινωθεί πριν από καιρό από τη «Βασίλισσα του Βορρά», αφίχθησαν την Πέμπτη το βράδυ στην πόλη της Ημαθίας. Υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και πλέον είναι και τυπικά παίκτες της Βέροιας για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα επέλεξαν και νούμερο στη φανέλα, με τον Εσπάρθα να επιλέγει το 24, τον Ζινάρντ το 22 και τον Βάσκεζ το 14.

ΠΑΟΚ – Κοντά στην επιστροφή ο Ιτάνζ

Έντονα εξετάζουν στον ΠΑΟΚ το θέμα του τερματοφύλακα, καθώς υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ.

Ο Παναγιώτης Γλύκος έβγαλε πέρυσι με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, μετά την περιθωριοποίηση του Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται και γίνονται προσπάθειες να δοθεί δανεικός. Παράλληλα, ο Σαρλ Ιτάνζ αναμένεται να επιστρέψει στην Τούμπα, μετά τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ, αλλά και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας με το Καμερούν. Ο 31χρονος γκολκίπερ έκανε γεμάτη χρονιά στην τουρκική ομάδα με 33 συμμετοχές και δεν αποκλείεται ο Άγγελος Αναστασιάδης να του δώσει μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, ειδοποιήθηκε πως υπολογίζεται και πλέον είναι στο χέρι του να κερδίσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ολυμπιακός – “Κόλπο γκρόσο” με Αμπιντάλ, κοντά και σε Μαζουάκου

Πολύ κοντά σε μία εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι μία… ανάσα από την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται… έτοιμοι να… πυροδοτήσουν μία ακόμα… καλοκαιρινή «βόμβα» μια και τα έχουν βρει σε όλα με τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν επέστρεψε στην Μονακό, έπειτα από 11 χρόνια… απουσίας.

Ο δυναμικός άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην δεύτερη ομάδα των «μονεγάσκων» και στην συνέχεια ακολούθησε το πέρασμά του στην Λιλ και την Λιόν πριν… καταλήξει το καλοκαίρι του 2007 στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στους Καταλανούς, ο 34χρονος, πλέον, αμυντικός είχε σημαντικό… μερίδιο στις συνεχόμενες επιτυχίες, μια και ήταν βασικό… όπλο στην «φαρέτρα» του Ισπανού προπονητή, κατακτώντας δύο Champions League.

Την ίδια ώρα, δεν είναι μόνο ο Ερίκ Αμπιντάλ που προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς γαλλικά δημοσιεύματα στέλνουν στο λιμάνι και νεαρό μπακ από τη Βαλενσιέν.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος σύμφωνα με το «France Football» είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι και διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, αν και κατάγεται από το Κονγκό. Το συμβόλαιό του με τη Βαλενσιέν έληξε και έμεινε ελεύθερος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο.

Εργοτέλης – Σημαντική ενίσχυση με Μέγι!

b9915c2565eb4451eb11661ea469b05a_L

Σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό Μέγι έφτασε ο Εργοτέλης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των Κρητικών, Χουάν Φεράντο στην Σέριφ Τίρασπολ και όπως όλα δείχνουν, οι δύο άνδρες θα τα… πουν και πάλι την ομάδα του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το «cretesports», ο Χουάν Φεράντο εισηγήθηκε την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μπέτις, την Σεβίλλη, την Τενερίφη και την Γάνδη του Βελγίου και άμεσα οι ιθύνοντες του Εργοτέλη έκαναν… δεκτό το… αίτημά του.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών, ο Μέγι αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

ΑΕΛ Καλλονής – Παραμονή και για Μανούσο!

Το τυπικό μέρος της ανανέωσης της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Γιώργο Μανούσο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την Καλλονή.

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ΑΕΛΚ και η διοίκηση δεν θα μπορούσε να τον αφήσει να φύγει. Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μανούσος δήλωσε στο aelk.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που μου έδειξαν για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους και θα βρίσκομαι στην ομάδα του τόπου μου για τα επόμενα δύο χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μανούσο. Ο Λέσβιος επιθετικός προσήλθε σήμερα στα γραφεία της Καλλονής μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία από τις αρχές Μαΐου ωστόσο απέμεναν τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected