Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Βραζιλία – Η γνωριμία με τον Νεϊμάρ τον βοήθησε να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες! (vid)

neymar2Η επιθυμία του Ράφαελ τελικά έγινε πραγματικότητα και ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο πλευρό του βοηθώντας τον να συνεχίσει την μάχη του.

«Δεν ήθελε να συνεχίσει τη χημειοθεραπεία. Το πρόγραμμα τελείωνε τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο μάθαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Ο Ράφα δεν ήθελε. Είναι μεγάλος φαν του Νεϊμάρ και μας είπε πως ήθελε να τον συναντήσει. Μόνο τότε θα συνέχιζε τη χημειοθεραπεία.

Έτσι λοιπόν φτιάξαμε ένα βίντεο και ένας φίλος μας το πήγε στην Στέφανι Ολιβέιρα (σ.σ. κόρη του Μπεμπέτο) η οποία το προώθησε στην Μπρούνα Μαρκένζι (σ.σ. γνωστή ηθοποιό της χώρας). Το βίντεο συγκίνησε την Μπρούνα και το έδειξε στον Νεϊμάρ. Τότε συνέβη το απίστευτο. Ο Νείμάρ ήθελε να συναντήσει τον μικρό!» ήταν τα λόγια της μητέρας του.

Για να προσθέσει: «Όταν τον είδε για πρώτη φορά το μόνο που έλεγε ήταν “Ωωω Θεέ μου”. Ντρεπόταν πολύ να του μιλήσει. Του είπα πως δεν έχει όλη τη μέρα μπροστά του κι αν ήθελε να του πει κάτι έπρεπε να το κάνει τώρα. Έτσι ηρέμησε λίγο.

Ο μικρός του έδειξε το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα του, τραγούδησαν μαζί, έπαιξαν ποδόσφαιρο. Τον ρώτησε για τα τατουάζ του, τον Μέσι κι αν ακόμα πονάει στο πόδι (σ.σ. από τον πρόσφατο τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Χιλή). Ο Νεϊμάρ, από την άλλη, του είπε ότι έπρεπε να συνεχίσει τη χημειοθεραπέια για να γίνει καλά».

Και συμπληρώνει: «Δεν έχει κοιμηθεί από την ώρα που τον συνάντησε. Αστειεύεται και λέει σε όλους ότι είδε τον Νεϊμάρ και ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι θα συνεχίσει τη χημειοθεραπεία γιατί του το ζήτησε ο Νεϊμάρ. Τον συμπάθησα πολύ, τώρα είμαι και εγώ φαν του Νεϊμάρ. Ήταν πολύ καλός με τον γιο μου. Ήταν το γιατρικό που χρειαζόταν.

Πριν ήμουν δυστυχισμένη. Είχα κατάθλιψη. Μπορώ να πω ότι από τη μέρα που έμαθα για το πρόβλημα υγείας του Ράφα αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαι χαρούμενη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Νεϊμάρ για αυτό που έκανε. Έσωσε το παιδί μου».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected