Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar “Relax” – Συμπληρώνονται σήμερα τα ζευγάρια των ημιτελικών!

argentiniΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

Βραζιλία και Γερμανία είναι το πρώτο ζευγάρι του ημιτελικού στο Μουντιάλ 2014και οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά την υφήλιο περιμένουν την ανάδειξη του δεύτερου ζευγαριού, από τις αναμετρήσεις Αργεντινή – Βέλγιο και Ολλανδία – Κόστα Ρίκα

Ένα από τα θεωρητικά φαβορί της διοργάνωσης, μια εκ των παραδοσιακών ευρωπαϊκών «δυνάμεων» και δυο από τις ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την αρχή του Μουντιάλ, πέφτουν στη… μάχη για την κατάκτηση ενός εισιτήριου που οδηγεί στους 4 της παγκόσμιο «γιορτής» του ποδοσφαίρου. Το Σάββατο (5/7) λοιπόν διεξάγονται οι αγώνες Αργεντινή – Βέλγιο και Ολλανδία – Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τους οποίους θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών.

10437289_10204315960601896_590086743_n

Στο πρώτο, χρονικά, ματς της ημέρας στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) στο στάδιο «Νασιονάλ» της Μπραζίλια, Αργεντινή και Βέλγιο θα… διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Αμφότερες οι ομάδες χρειάστηκαν τον έξτρα χρόνο της παράτασης στους «16» προκειμένου να πάρουν την πρόκριση απέναντι στην Ελβετία (Αργεντινή) και ΗΠΑ (Βέλγιο). Η «αλμπιτσελέστε» είναι ένα από τα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου, με τον Λιονέλ Μέσι να επιζητά διακαώς τη μεγάλη διάκριση με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας που τόσο πολύ του λείπει και τόσο συχνά γίνεται αντικείμενο κριτικής, όταν κάποιοι συγκρίνουν την πορεία του με εκείνη του Ντιέγκο Μαραντόνα (όσο κι αυτό αποτελεί για τους περισσότερους, ιεροσυλία). Στην αντίπερα όχθη, το Βέλγιο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η… αναμενόμενη έκπληξη του Μουντιάλ, καθώς οι δυνατότητες των «κόκκινων διαβόλων» ήταν εμφανείς πριν ακόμη την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η μέχρι τώρα πορεία τους, επιβεβαιώνει όσους τους «περίμεναν». Οπότε, μπορεί να ειπωθεί πως θα παίξουν χωρίς άγχος απέναντι στους Λατινοαμερικάνους, ενώ ρίχνοντας μια ματιά στην προϊστορία, σε 4 ματς οι Αργεντινοί μετρούν 3 νίκες έναντι 1 του Βελγίου και τέρματα 10-4 κατά των Ευρωπαίων.

Η… αυλαία της ημέρας αλλά και της φάσης των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 πέφτει στο Σαλβαδόρ και την «Αρένα Φόρτε Νόβα», όπου η Ολλανδία τίθεται αντιμέτωπη με την Κόστα Ρίκα. Οι «οράνιε» μπορεί να μην… θάμπωναν με την αποστολή που ταξίδεψε στη Βραζιλία αλλά κανείς δεν παραβλέπει το γεγονός ότι το ταλέντο είναι παραδοσιακά ένα από τα δυνατά τους σημεία, ενώ η ομοιογένεια δείχνει να αποτελεί ένα παραπάνω «ατού» για την ομάδα του Λούις Φαν Γκάαλ που αν μη τι άλλο έδειξε «μέταλλο» παλεύοντας ως το φινάλε το ματς με το Μεξικό, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή μετά το 88! Όσο για τους Κεντροαμερικάνους, σε μια θέση που για λεπτομέρειες θα μπορούσε να βρίσκεται η Ελλάδα, μπορεί να ειπωθεί πως έχουν ήδη κάνει το βήμα παραπάνω. Συνεπώς ακόμη και στην περίπτωση που το ταξίδι τους στο Μουντιάλ ολοκληρωθεί στο γήπεδο του Σαλβαδόρ, κανείς δεν θα τους χαρακτηρίσει αποτυχημένους. Οπότε, μην έχοντας ουσιαστικά να χάσουν τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουν θα παίξουν ελεύθερα απέναντι στους Βορειοευρωπαίους, κάτι που τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους. Τέλος, στα προγνωστικά αυτή τη φορά η προϊστορία δεν βοηθά καθόλου, καθώς αυτό είναι το παρθενικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected