Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Πολύ κοντά ο Ντοσεβί, “μάτια” της Μπάγερν για Μανωλά!

001224Έτοιμος να ανακοινώσει και τον Ματιέ Ντοσεβί είναι ο Ολυμπιακός.

Ο 26χρονος Γάλλος (με καταγωγή από το Τόγκο) έπαιζε τα τρία τελευταία χρόνια στη Βαλανσιέν. Ο Ντοσεβί που παίζει ως περιφερειακός αγωνίσθηκε 31 φορές φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα σκοράροντας 4 φορές.

Η κλασσική του θέση είναι δεξί εξτρέμ, αλλά παίζει και πίσω από τον σέντερ φορ.

Είναι γρήγορος και με καλή πάσα. Με πολύ καλή τεχνική ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Τουρ (1998-2005) και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Λε Μαν (2005-2010). Στη συνέχεια συνέχισε στη Βαλανσιέν από την οποία τώρα έρχεται στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του είναι κλεισμένη και αναμένεται άμεσα να φορέσει κι αυτός τα «ερυθρόλευκα» των πρωταθλητών Ελλάδας.

Και η Μπάγερν για Μανωλά!

Άλλος ένας μεγάλος σύλλογος έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Κώστα Μανωλά! Αναμφίβολα, ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» έχει αναγκάσει ακόμα και την Μπάγερν Μονάχου να ασχοληθεί με την περίπτωσή του!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για τη «γεμάτη» και καλή χρονιά που είχε ο 23χρονος αμυντικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε Σούπερ Λίγκα και Champions League, αλλά και στις καλές εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Επίσης, αναφέρεται πως έχει συμβόλαιο ακόμα μέχρι το 2016 και πως το μέλλον του είναι πολύ πιθανό να είναι είτε στην Bundesliga, είστε στην Πρέμιερ Λιγκ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected