Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τέσσερα “χτυπήματα από Ξάνθη, το πορτογαλικό όνειρο Πέλκα και η επιστροφή Τομάς

2e286955226a11335c411c9b79f0bf7c_LΠανθρακικός – “Come back” Σερφά!

Στην Κομοτηνή ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι ο Σοφιάν Σερφά, για χάρη του Πανθρακικού.

Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και θέλει να παίξει και πάλι στους «πράσινους», έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην προηγούμενη θητεία του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στην προετοιμασία.

SKODA Ξάνθη – Πλησιάζουν Μουλόπουλος και Ροτζέριο, φήμες για τα αδέρφια Καπετάνος

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ξάνθη, με τους Ακρίτες να ρίχνουν ματιές σε παίκτες που έπαιζαν στον Λεβαδειακό.

Η επιστροφή του Γιώργου Καζναφέρη εξάλλου, μετά τη θητεία του στους Βοιωτούς, συνηγορεί πως η Ξάνθη μπορεί να εξετάσει παίκτες που αγωνίζονταν εκεί. Ο λόγος για τον Θανάση Μουλόπουλο και τον Ροτζέριο, που καλύπτουν θέσεις που χρειάζονται οι Ακρίτες ενίσχυση. Ο έμπειρος δεξιός μπακ έχει καλά στοιχεία, ενώ για τον Βραζιλιάνο μέσο έχει εξαιρετική άποψη ο Σάκης Τσιώλης.

Την ίδια ώρα, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Skoda Ξάνθης φέρεται να βρίσκονται ο Παντελής και ο Κώστας Καπετάνος. Συγκεκριμένα, οι Ακρίτες κινούνται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και ακούστηκε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές απασχολούν τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Κώστας προέρχεται από εγχείρηση χιαστού, δεν μπορεί να κάνει κανονική προετοιμασία και να βοηθήσει άμεσα την Ξάνθη.  Ο Παντελής, από την πλευρά του, είναι μια λύση σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Εστέμπαν Σολάρι.

Λεβαδειακός – Επιστροφή Τομάς!

022a14a3f60cce74cb733bcd13bde7b1_L

Σε μια γνώριμη και δοκιμασμένη λύση κατέληξε ο Λεβαδειακός για το κέντρο της άμυνας, καθώς συμφώνησε με τον Χαβιέ Τομάς.

Ο Γάλλος στόπερ φόρεσε τη φανέλα των Βοιωτών την περίοδο 2011-12 και μετά από ένα πέρασμα στην Τουρ, επέστρεψε στην ομάδα. Ο Τομάς είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού Βόλου και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα. Πλέον ο Λεβαδειακός θέλει έναν ακόμη στόπερ, ενώ αναζητά και έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΠΑΟΚ – Περνά ο χρόνος και τα μέτωπα πολλά. Δανεικός ο Πέλκας στην Πορτογαλία!

Να βιαστεί θέλει ο ΠΑΟΚ για την στελέχωση του ρόστερ του και προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Η περίπτωση παραμονής του Χουάν Ινσαουράλδε δείχνει να «ναυαγεί», καθώς η Σπαρτάκ Μόσχας τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και προτίθεται να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε και στο δεύτερο φιλικό των Ρώσων με τη Λουκέρνη. Έτσι ο ΠΑΟΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις, με το όνομα του Ραφίκ Χαλίς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο 27χρονος Αλγερινός έμεινε ελεύθερος από την Ακαντέμικα και αποτελεί μια αξιόπιστη και όχι ιδιαίτερα ακριβή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Στα υπόψη του ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη και ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά έχει ωστόσο την παραμονή του στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, στον δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα από την Σετούμπαλ αναφέρθηκε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ντομίνγκος Πασιένσια.

124353

Την περσινή σεζόν ο Ντομίνγκος Πασιένσια είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ, φέτος θα προπονήσει άλλον έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα που δοθεί δανεικός από τους Θεσσαλονικείς στη Σετούμπαλ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport: «Με τον Πέλκα αρχίσαμε να ασχολούμαστε στη Σετούμπαλ, όταν μας τον πρότεινε ατζέντης που εδρεύει στη Γερμανία (σ.σ Πολ Κουτσολιάκος) που από φέτος έχει μία στενή συνεργασία με τον σύλλογο.

Μίλησα και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον Ζήση Βρύζα, και μου είπε πώς είναι ποιοτικός παίκτης, ταλαντούχος και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Στη Σετούμπαλ θα πάρει την ευκαιρία του να αγωνιστεί και αυτό που θέλω να δείξει είναι ότι αντέχει στην ένταση. Ότι είναι δυνατός.

Και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπως και το ελληνικό έχει πολλή δύναμη και πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει».

Ολυμπιακός – Βλέμματα στον Κουρμπέλη

Εκτός από τη γαλλική αγορά που φαίνεται να… χτενίζει αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, ρίχνει μάτια και στην Ελλάδα, καθώς στο στόχαστρο έχει μπει ο Δημήτρης Κουρμπέλης (φωτ).

Ο νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι παρακολουθούν την εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια. Ο Κουρμπέλης μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός χαφ ενώ έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, με το θέμα να κολλάει όμως στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Αρκάδων. Πάντως τα λίγο πάνω από 500.000 ευρώ που ζητά ο Αστέρας είναι ποσό που μπορεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός, αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

*με στοιχεία από onsports.gr / Sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected