Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

SKODA Ξάνθη – Κοντά σε Μανωλά!

6e3de1abc398186dd301afce23a20346_LΜια ακόμη μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Ξάνθη, καθώς φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Κώστα Μανωλά.

Όχι τον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά τον ξάδερφό του και γιο του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στον ΑΟ Χανιά. Ο 21χρονος αριστερός μπακ έκανε πολύ καλή χρονιά στους «μπλε», και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Flashnews.gr , «έκλεισε» στην Ξάνθη. Φέτος αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια με τον ΑΟ Χανιά στη Football League, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Θρασύβουλο και Λεβαδειακό.

Ο Μανωλάς βρίσκεται στα Χανιά για να λύσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να μεταβεί στην Ξάνθη για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”!

Το απόγευμα της Κυριακής (6/7) συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες των Ακριτών για τη σεζόν 2014-15

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης καθώς το απόγευμα της Κυριακής (6/7) συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά τη νέα σεζόν 2014-15. Οι Ακρίτες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες αλλά και τα νέα μέλη του τεχνικού τιμ, με τον Σάκη Τσιώλη μεταξύ άλλων, να έχουν την ευκαιρία να προσαρμοστούν στο νέο τους εργασιακό περιβάλλον.

Ωστόσο, μια γεύση από τη νέα… εικόνα της Ξάνθης για την επόμενη σεζόν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι της ομάδας μια ημέρα μετά. Συγκεκριμένα, η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας (7/7) στις 7, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη στο Le Chalet, που θα λάβει χώρα στις 2 το μεσημέρι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected