Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Ελεύθεροι οι Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας!

Ελεύθεροι και με τη…βούλα από σήμερα τα δύο καλοκαιρινά αποκτήματα της προηγούμενης περιόδου για την ομάδα της Κοζάνης. Ο λόγος για τους Νίκο Πιπινίκα (φωτ.αριστερά) και Δημήτρη Μπουλγκουρίδη (φωτ.δεξιά) οι οποίοι αποτελούν παρελθόν και επίσημα από την “ερυθρόλευκη” ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν στην Κοζάνη από τον ΦΑΣ Νάουσα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με άλλους συλλόγους. Ο Νίκος Πιπινίκας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 9 γκολ στο ενεργητικό του σε 32 συμμετοχές (5 στο κύπελλο), τις 7 ως αλλαγή. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θεωρείται από τα “brand name” επιθετικών που κυκλοφορούν στην “αγορά”, με εξίσου “δυνατό” βιογραφικό (Ολυμπιακός Χερσονήσου, Αλεξάνδρεια, Οδυσσέας Αναγέννησης, Νάουσα).

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης αποχωρεί από την Κοζάνη με 29 συνολικά συμμετοχές, 3 γκολ και πολλές ασίστ. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον πρώτο γύρο, που τον κράτησε περισσότερο από ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο αποτέλεσε από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές. Με επαγγελματικές συμμετοχές σε Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς και Βισαλτιακό Νιγρίτας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και θεωρείται σίγουρη η προσέγγιση αρκετών “μνηστήρων”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected