Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θερμαϊκός Θέρμης – Αποφασίζουν αν θα κατέβουν στη Γ’!

d7d1fbf8b8bd5a0436578ca25bba9dc7_LΜέχρι τις 20 Ιουλίου θα ληφθεί η απόφαση στον Θερμαϊκό Θέρμης για το αν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ο σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά.

Σε συμφωνία με τους διοικούντες των «πρασίνων» ήρθε ο Γιώργος Παπαδόπουλος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ηλιούπολη. Ο «Κάβουρας» όπως είναι γνωστός στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, αν και είχε πρόταση και από τον ΠΑΟΝΕ, τελικά προτίμησε να συμφωνήσει με τον Θερμαϊκό εκεί όπου ακόμα είναι στον «αέρα» η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Βέβαια, ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά συνεχίζεται με τον πρόεδρο Θόδωρο Ραδιτσίδη να αναφέρει πως η ομάδα της Θέρμης είναι τακτοποιημένη προς κάθε κατεύθυνση και δεν χρωστάει σε κανέναν.

«Θέλω να έχουμε την ομάδα καθαρή με μηδέν χρέη όπως και είμαστε τώρα. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Οι παίκτες προς τιμή τους αν και γνωρίζουν ότι υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο να παίξουμε στην Α1, προτίμησαν να μείνουν στην ομάδα μας. Κάναμε κάποιες συναντήσεις και περιμένουμε πλέον περίπου στις 20 Ιουλίου να δούμε σε ποια κατηγορία θα συμμετέχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected