Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

ΑΕΛ – Αυτές οι είναι οι επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι!

FOOTBALL LEAGUE / Ёׁ́ɊǭϋՌЉJϓ ˏΈνας – ένας στην ΑΕΛ και το παζλ σιγά – σιγά άρχισε να διαμορφώνεται.

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων των Ισπανών ποδοσφαιριστών, πλέον ο Βαγγέλης Πλεξίδας βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανακοίνωση μιας τριάδας ποδοσφαιριστών οι οποίοι και έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «βυσσινί» την νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων των ονομάτων των Ηλία Αναστασάκο, Σάκη Πινδώνη, Κώστα Κουρτεσιώτη και Ηλία Τσιλιγκίρη.

Ο πρώτος (επιθετικός) την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην SL με τα χρώματα του Εργοτέλη πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 18 εμφανίσεις του

Ο Σάκης Πινδώνης (μέσος) μετακομίζει απλά Νομό παραμένοντας κάτοικος Θεσσαλίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο του Θανάση Δεινόπαπα από τον Ολυμπιακό Βόλου στην ΑΕΛ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλλιθέα και σε ομάδας της Κύπρου.

Ο Κώστας Κουρτεσιώτης είναι απόλυτα γνωστός στο λαρισινό κοινό καθώς την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τον Τύρναβο στο Στάδιο Αλκαζάρ με τον ίδιο τον αριστερό οπισθοφύλακα να αλλάζει ομάδα, να μην αλλάζει όμως ούτε «γειτονιά».

Τέλος τα «βυσσινί» προβάρει και ο Ηλίας Τσιλιγκίρης ο οποίος είναι γνωστός του Αλέκου Βοσνιάδη από την κοινή τους θητεία σε Απόλλων Σμύρνης, στις μέρες όπου ο 27χρονος επιθετικός έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

*arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected