Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Η ώρα της κρίσης!

26eafe6a060b3bc6f67d3a5e0c7621ec_LΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Ο μεγάλος Τελικός στις οθόνες του Cafe Bar “Relax”

Όλος ο πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το θρυλικό «Μαρακανά», όπου στις 22:00 το βράδυ (LIVE Onsports/ΝΕΡΙΤ) συγκρούονται Γερμανία και Αργεντινή με φόντο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα… ψέματα τελείωσαν. Ότι έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 που φιλοξενείται στην Βραζιλία ανήκει στο παρελθόν. Πλέον, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι που αποτελεί την… ουσία του Μουντιάλ. Τον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του νέου Πρωταθλητή Κόσμου. Άλλωστε, η κορυφή χωράει μόνο έναν!

Ιδανικότερος τόπος για να βγει ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα μπορούσε να μην είναι το ιστορικό γήπεδο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο. Κάθε γωνία μπορεί να διηγηθεί και μία «ανέκδοτη» ιστορία και το βράδυ της Κυριακής (13/7) Γερμανία και Αργεντινή θα προσπαθήσουν να γράψουν το… όνομά τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τα «πάντσερ» αντιμετωπίζουν» την «αλμπισελέστε» στον τρίτο μεταξύ τους τελικό στα Μουντιάλ, με τις δύο ομάδες να μετρούν από μία κατάκτηση. Αρχικά, το 1986 στο Μεξικό η αρμάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα σήκωσε το δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην ιστορία της λατινικής χώρας, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, στην Ιταλία, η «νασιοναμάνσαφτ» πήρε την… εκδίκησή της και έβαλε το τρίτο «αστέρι» στην φανέλα της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected