Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – “Σφίγγει” ο κλοιός, έξι αποτελούν παρελθόν!

4bd6883f84951e6d2d1f98d201ae7ada_LΤη δυνατότητα να διαπραγματευτούν με ομάδα της αρεσκείας τους έχουν έξι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ του Θεσπρωτού, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι.

Ο 24χρονος αμυντικός Άγγελος Μηνάς, ο 21χρονος αμυντικός Δημήτρης Σταυρίδης, ο 33χρονος αμυντικός Παύλος Βαρτζιώτης (φωτό), ο 35χρονος μέσος Αλέκος Μπούρμπος, ο 28χρονος μέσος Αντώνης Βλάχος και ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Ντόκος!

Οριστική παραίτηση Παπανικολάου

Σε διοικητικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην προεδρία, ο Ευάγγελος Παπανικολάου αποφάσισε να αποχωρήσει, όντας κουρασμένος από την περσινή χρονιά. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του στο «thesprotiaball.gr»:

«Mετά την παραίτησή μου από το ΔΣ του ΑΣ Θεσπρωτού, προσπάθησα τρεις φορές να μη διαλυθεί η ομάδα κάνοντας κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ομάδα. Κανείς όμως δεν ήθελε, όλοι μου έλεγαν μείνε εσύ πρόεδρος κι εμείς θα βοηθήσουμε. Κάτι τέτοιο όμως δε μπορούσε να γίνει γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη να συνεχίσω και το είχα ξεκαθαρίσει πως ο κύκλος μου σαν πρόεδρος στην ομάδα είχε κλείσει. Επίσης, σε όποιον πρότεινα να αναλάβει την ομάδα, του δήλωνα πως θα τον στηρίξω έμπρακτα και όχι στα λόγια… Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανα για να βρω αντικαταστάτη μου, σήμερα δηλώνω πως τυπικά αλλά και ουσιαστικά δεν θα είμαι πλέον πρόεδρος του ΑΣ Θεσπρωτός».

*infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected