Αθλήματα

Διασυλλογικό Τουρνουά Beach Handball – Εντυπωσιακό φίνις, εξαιρετική διοργάνωση!

DSCN9254Με τη διεξαγωγή των μεγάλων τελικών σε Άνδρες και Γυναίκες ολοκληρώθηκε χθες το τριήμερο του Διασυλλογικού Τουρνουά Beach Handball, που διοργανώθηκε στο γήπεδο της Ελιάς στη Βέροια. Το θέαμα που παρακολούθησαν οι 250 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου ήταν εντυπωσιακό, με αποκορύφωμα τον τελικό των Ανδρών, ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο σουτ των shoot-out.

Η διοργάνωση, που για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στη Βέροια, κρίνεται σε γενικές γραμμές επιτυχημένη και οι Χριστίνα Τσιολαρίδου και Δημήτρης Τσιούφης πήραν άριστα στον τομέα της οργάνωσης και της λειτουργίας.

To Imathia Sports News έδωσε το παρόν και στο Τουρνουά Beach Handball, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη, ενώ πλούσια ήταν το φωτορεπορτάζ και τα βίντεο με τα στιγμιότυπα των αγώνων.

Η κατάταξη των Ανδρών ήταν :

1. Δράμα 86- Summer 04

2. ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis

3. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης – BeachBoys

4. Tσικάκια Βέροιας

5. Γ.Ε.Β. 11 Βέροιας

6. CTHULHU Θεσσαλονίκης

7. Τσιαμήτρος Pet Shop Βέροιας

και στις Γυναίκες:

1. Submarine Θεσσαλονίκης

2. ΑΟΑ Καστοριάς

3. Βέροια 14

4. Ορφέας Κατερίνης

5. ΓΑΣ Κιλκίς

6. SocHa Βέροιας

MVP στους Άνδρες ανακηρύχθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος της ΓΕΒ 11 ενώ στις γυναίκες το βραβείο της παρέλαβε η Ελένη Τσαουσίδου της Βέροια 14

Αξίζει επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν οι ομάδες Τσικάκια, Τσιαμήτρος pet shop, ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis (γυναικών), ΓΕΒ 11 και SocHa Βέροιας.

*δείτε σε λίγο όλα τα αποτελέσματα των αγώνων, φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα.

** Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα μεταδοθεί από το κανάλι “ΔΙΟΝ” σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected