Κατηγορίες
Football League

Γιώργο Κικερίδης : “Καίριο πρόβλημα ο περιορισμός στις μεταγραφές”

kikeridis_610x400Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη, Γιώργο Κικερίδης και μίλησε για τις δυσκολίες της νέας περιόδου, τονίζοντας πως το κύριο πρόβλημα είναι ο περιορισμός των μεταγραφών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κικερίδης…

Για την δύσκολη περίοδο στον Άρη: “Το πρόβλημα ξεκινάει από τον περιορισμό των παικτών. Πρέπει να πάρουμε τρεις παίκτες που να κάνουν από τρεις δουλειές. Για αυτό θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Θα πρέπει ακόμα και να μπορούν να παίξουν σε τρεις θέσεις. Για αυτό υπάρχει προτεραιότητα στον Καλί μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της άμυνας και του κέντρου. Φυσικά και είχα ενημερωθεί για τις δυσκολίες στην ομάδα και το ποδόσφαιρο έχει πολλές δυσκολίες. Πιστεύουμε στην δουλειά, αύριο θα επιλέξουμε τα νέα παιδιά και δεν φοβόμαστε τίποτα”.

Για την αξιολόγηση που θα γίνει αύριο: “Θα αξιολογήσουμε τα δικά μας παιδιά και μετά θα πάμε σε άλλες ομάδες ή ελεύθερους παίκτες. Ήδη κάναμε κρούσεις σε νέους ποδοσφαιριστές, έχουμε πρώτες, δεύτερες και τρίτες λύσεις. Έχουμε παίκτες σε σειρά προτεραιότητας. Βέβαια, ποδοσφαιριστές που είναι αξιόλογοι προτιμάνε ομάδες Α’ Εθνικής. Είμαστε ξεκάθαροι σε τι θέσεις ζητάμε στους μικρούς και υπάρχουν προτεραιότητες. Στους μεγάλους θέλουμε έναν κεντρικό αμυντικό, έναν κεντρικό και έναν κυνηγό”.

Για την εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού: “Αυτό το χειρίζεται καθαρά ο κ. Καλαϊτζίδης, πιστεύω έχει καταλήξει και τώρα εμείς πρέπει να δούμε ποιους θα κρατήσουμε από την Κ20 και τους άλλους επαγγελματίες. 23 του μηνός θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Θα ξεκινήσει στο Ρύσιο και θα πάμε στην Βουλγαρία”.

Για την περίπτωση του Καλί: “Ο Καλί ήταν να κλείσει την Παρασκευή, όμως η μητέρα του μάνατζερ έχει πεθάνει. Η συμφωνία είναι να γίνει σήμερα η αύριο. Ο παίκτης μένει εδώ, άλλωστε είναι παντρεμένος με μια κοπέλα από τις Σέρρες”.

*** Αν και τις προηγούμενες ημέρες τα είχε βρει προφορικά με τον Άρη, τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σιρίλ Καλί βρέθηκε στη Βέροια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Ημαθίας. 

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected