Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξέλιξη πριν λίγο – Ο Τόλης Τερζής επιστρέφει στα Λευκάδια!

59066_10200168399437863_1285328807_n

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια για τον Τόλη Τερζή, στην ομάδα που γνώρισε πιο πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. Η τηλεφωνική επικοινωνία του έμπειρου προπονητή με τον Μάκη Ορδουλίδη οδήγησε σε καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακολουθεί το αυριανό ραντεβού ώστε να λυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στον ΠΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει βρεθεί η χρυσή τομή και για τον βοηθό του Τόλη Τερζή στον πάγκο των Λευκαδίων, ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό στην περιοχή και με πτυχίο γυμναστή όπως προβλέπει πλέον ο κανονισμός της Γ Εθνικής. Το πιο σημαντικό στην σημερινή επικοινωνία η διάθεση από αμφότερες τις πλευρές για τη νέα προοπτική όσον αφορά τον σύλλογο αλλά και το γεγονός πως ο 44χρονος προπονητής είναι πολύ αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας.

Το ρεπορτάζ “τρέχει” και το Imathia Sports News θα σας ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης των Λευκαδίων αλλά και το ραντεβού των δύο πλευρών για την ολοκλήρωση της καταρχήν συμφωνίας.

Περισσότερα σε λίγο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected