Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΑΚΑ – Πρωτιές για Υφαντίδου και Χατζόπουλο το πρωί! (19/7)

oakaProiΤο 100ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και 78ο Γυναικών ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός αποτελεί βασικό κριτήριο συγκρότησης της ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Οι αθλήτριες της Ημαθίας που αγωνίστηκαν στα πρωινά αγωνίσματα ξεκίνησαν πολύ καλά, με την Σοφία Υφαντίδου να κατακτά την 1η θέση στο Έπταθλο συγκεντρώνοντας 1784 βαθμούς στο σύνολο. Στο ίδιο άθλημα, η Ιωάννα Στεφανή με 1260 βαθμούς κατετάγη στην 13η θέση.

Η Μάχη Κωστογλίδου του Φίλιππου Βέροιας τερμάτισε 3η στον προκριματικό των 100μ με εμπόδια έχοντας επίδοση 13.82, ενώ την ίδια ώρα, η Ευθυμία Κολοκυθά του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια πήδηξε 5.92 στο άλμα σε μήκος γυναικών, στα πλαίσια των εκτός συναγωνισμού προκριματικών του αθλήματος.

Όσον αφορά τους άνδρες εξαιρετικός ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος στο δέκαθλο, με τον αθλητή του Φίλιππου Βέροιας να τερματίζει στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 2158 βαθμούς.  Στο ίδιο αγώνισμα, ο Γιώργος Στεφανής της ΓΕ Νάουσας τερμάτισε στην 9η θέση με 1845 βαθμούς στο σύνολο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected