Football League - Μεταγραφές

Άρης – Οι 10 παίκτες που απέμειναν και το ταξίδι του Διούδη

41000_main_610x400

Συνεχίζεται το ψάξιμο στον Άρη για να αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ σιγά-σιγά, αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Τα νέα ονόματα που έπεσαν στο… τραπέζι σύμφωνα με τον «Arenapress» είναι του Τάι και του Ντάριο Φλόρες.

Ο Βραζιλιάνος είναι γνωστός από την παρουσία του στον Ηρακλή για 1,5 χρόνο, με τον οποίο είχε 38 συμμετοχές και εφτά γκολ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που κατέθεσε προσφυγή και ουσιαστικά φεύγει από τον «γηραιό» παίζει από «εξάρι» μέχρι και «δεκάρι». Η επιθυμία του να μείνει στη Θεσσαλονίκη, ίσως παίξει το ρόλο της αν… φορτσάρει ο Άρης.

Ο δεύτερος παίκτης που ξεχώρισαν οι άνθρωποι των κιτρίνων είναι ο Φλόρες. Ο 30χρονος Ουρουγουανός στόπερ, ύψους 1,84 μ., έχει θητεύσει κατά κύριο λόγο στην Ουρουγουάη παίζοντας στη Ρίβερ Πλέιτ, την Πενιαρόλ, την Γουόντερερς, τη Ρασίνγκ, τη Ράμπλα, τη Σέρο Λάργκο και πέρσι τη Χουβεντούδ (25 συμμετοχές, τρία γκολ) και η μόνη του εμπειρία από την Ευρώπη είναι δύο εξάμηνα (2008-09 και 2009-10) από τη ρουμανική Κλουζ. Γενικά είχε σε όλες τις ομάδες του γεμάτες σεζόν, θεωρείται έμπειρος ποδοσφαιριστής και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Σε δύσκολη θέση ο Καλαϊτζίδης

Πάντως, ο προπονητής του Άρη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Οι μεταγραφές δεν έρχονται, η υπόθεση του Καλί (που τον ήθελε διακαώς)… ναυάγησε και βλέπει πως το πλάνο του δεν πάει όπως ακριβώς θα ήθελε. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού από τον «κίτρινο» πάγκο, αλλά εκείνο που προκύπτει από το περιβάλλον του είναι πως είναι αρκετά πιθανό να αναθεωρήσει για αρκετά πράγματα, εφόσον δεν προχωρήσουν εκείνα που έχει ζητήσει από τους διοικούντες.

Βλάχος και… 10 παίκτες ρόστερ!

Στα πλαίσια της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη στη Μπριζ οι «κίτρινοι» επαναφέρουν στο τραπέζι και το όνομα του Βαλεντίνου Βλάχου που αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στους «κίτρινους» ως δανεικός από τους Βέλγους.

Ο νεαρός δεξιός μπακ που δεν υπολογίζεται από την Μπριζ θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός και ήδη ενημερώθηκε ο Καλαϊτζίδης που συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει αν θα το κυνηγήσει ο Αρης πιο πολύ.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ, πάντως, απαριθμεί μόλις 10 παίκτες: Γκελής (τερματοφύλακας), Ψυχογιός (δεξί μπακ), Λιόνης (αριστερό μπακ), Γιαννίτσης (ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός), Τσιάρας, Γκόλιας, Λεμονής (αμυντικά χαφ), Σταυρόπουλος, Σουνάς (πλάγιοι χαφ), Ρένια (ακραίος επιθετικός).

Σωκράτης Διούδης – Στο…αεροπλάνο για Βέλγιο!

a0b118466bc676a0a8ca1d2742690991_L

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη από τον Άρη στην Κλαμπ Μπριζ.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, ενώ και ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Βέλγους. Έτσι, την Κυριακή ο Διούδης θα βρεθεί στο Βέλγιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Λόγω της τοπικής αργίας τη Δευτέρα, την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μπριζ. Προπονήσεις θα ξεκινήσει άμεσα και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στην αποστολή στο παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής με την Μπέβερεν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

*με στοιχεία από mikriliga.org και onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected