Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Νέα πρόσωπα, νέοι στόχοι!

Σε νέα…μονοπάτια μπαίνει τη φετινή χρονιά ο ΓΑΣ Κοπανού, με στόχο την επιστροφή στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά και την συσπείρωση του κόσμου ώστε να στηρίξουν την ομάδα. Η διοίκηση αποτελείται πλέον παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που πήραν τα ηνία της ομάδας και στοχεύουν να την ξαναφέρουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

1926721_10203245502233894_2406107019833338789_n

“Μπροστάρης” στην μεγάλη αυτή προσπάθεια ο Γιώργος Καρκανιάς (φωτ.), ένας νεαρός επιχειρηματίας από την Κρήτη που ασχολείται με το εμπόριο λαχανικών και δραστηριοποιείται και στην περιοχή μας. Ο κ. Καρκανιάς ανέλαβε το πόστο του προέδρου στο νέο συμβούλιο, με αντιπρόεδρο τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Χαβιαρόπουλο.

baltatzidis

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Σπύρος Μπαλτατζίδης (φωτ), που διαδέχεται στον πάγκο τον Χρήστο Πιπερίδη. Ο γνώριμος στο χωριό τεχνικός έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο στο παρελθόν και επιστρέφει στον πάγκο μετά από τη σεζόν 2009-2010. 

Όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ, οι άνθρωποι της διοίκησης φανερώνουν με τις πρώτες τους κινήσεις πως ο πήχης ανεβαίνει κατακόρυφα! Παίκτες της ομάδας όπως γράψαμε και στο transfer LIVE, είναι οι Δημήτρης Αντιφάκος (30/05/1976, τερματοφύλακας) και Παναγιώτης Τόσκα (27/06/1986, μέσος) αμφότεροι από την ΑΕ Χαρίεσσας, παίκτες με αξιοπρόσεκτη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και με μεγάλη προσφορά στη γειτονική ομάδα.

Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΓΑΣ είναι και ο Τέλης Ευθυμιάδης, ο οποίος αποχωρεί από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και λόγω της προσωπικής του εργασίας, αναζητεί ομάδα Α2 Ερασιτεχνικής. Ο 33χρονος επιθετικός έχει “ρίζες” από τον Κοπανό και θεωρείται πως απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή.

Οι επόμενες κινήσεις της ομάδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επίσης προέρχονται από την Α1 Ερασιτεχνική και αν ολοκληρωθούν, τότε ο ΓΑΣ μπορεί να θεωρηθεί Νο1 φαβορί για την επιστροφή του στην ανώτερη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected