Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ – Αλλαγή δεδομένων με Φορτούνη

43999_frontΤα δεδομένα που υπήρχαν εξ αρχής έχουν διατηρηθεί στο έπακρο και το μοναδικό στοιχείο που έχει αλλάξει είναι η στάση της πλευράς του παίκτη.

Σύμφωνα με τη πληροφόρηση που έχουμε εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ μετά την αρχική του πρόταση δεν έκανε κάποια άλλη ουσιαστική κίνηση. Ξεκαθάρισε τα ποσά που δίνει, ξεκαθάρισε πως αυτά δεν αλλάζουν και περίμενε τον παίκτη.

Από τη στάση της πλευράς του ποδοσφαιριστή, φάνηκε πως η διάθεσή της ήταν να βγάλουν τον παίκτη σε πλειστηριασμό. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την υπόθεση αυτό δείχνει και σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Αυτό γιατί θεωρεί πως δεν αξίζει τον κόπο να μπει σε κανέναν πλειστηριασμό, πόσο μάλλον για έναν παίκτη που δεν έχει δει ζεστά την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αν αλλάξει κάτι απ όλα τα παραπάνω θα αποτελέσει έκπληξη. Και αυτό που σίγουρα θα δοκιμαστεί, είναι η σχέση του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο οι οποίες ήταν θεωρητικά καλές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected