Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Βραζιλία – Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Σκολάρι

αρχείο λήψηςΤον αντικαταστάτη του Λουίς Φελίπε Σκολάρι βρήκε η ομοσπονδία της Βραζιλίας, στο πρόσωπο του Ντούνγκα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επρόκειτο να αναλάβει την εθνική Βενεζουέλας, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν δέχτηκε κρούση από τους συμπατριώτες του. Το κάζο στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο τον ανάγκασε να σκεφτεί διαφορετικά και τελικά αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «σελεσάο».

«Ο Ντούνγκα θα βρίσκεται την Δευτέρα στο Πόρτο Αλέγκρε για να αναλάβει την Βραζιλία», δήλωσε ο Φρανσίσκο Νοβελέτο.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον 51χρονο τεχνικό μετά τον μικτό τελικό του Μουντιάλ, με τον Ντούνγκα να ενημερώνει ότι έχει συμφωνήσει με τη Βενεζουέλα.

Ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. «Μετά εξαφανίστηκε. Την περασμένη Τετάρτη μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου πως βρισκόταν στο Σάο Πάουλο και ήθελε να μου μιλήσει την επόμενη μέρα στο Πόρτο Αλέγκρε. Ήμουν σίγουρος πως θα είναι ο νέος προπονητής της Βραζιλίας. Μέχρι χθες όμως δεν μου είχε πει κάτι άλλο», ανέφερε ο Νοβελέτο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Ντούγκα στον πάγκο της Βραζιλίας, καθώς ήταν στο τιμόνι της την τετραετία 2006-2010, κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα (2007) και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (2009).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected