Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Γκίμας : “Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια”

gkimas_2013_2014Επειδή βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι η ομάδα μας διαλύετε ή υπολειτουργεί θα ήθελα από την πλευρά μου να επισημάνω τα εξής :

Ένα μεγάλο δίδαγμα της περσινής χρονιάς είναι να «μην απλώνουμε τα πόδια μας έξω από το σεντόνι». Αυτή τη στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κλείσει σε οικονομικό επίπεδο η περσινή χρονιά, έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει με ψηλά το κεφάλι και να αντικρίζει τους αθλητές που αγωνίστηκαν εδώ στα μάτια.

Αυτό όμως απαιτεί χρήμα αλλά και χρόνο. Όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στο τμήμα μπάσκετ γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ίσως η δυσκολότερη στην μέχρι τώρα συνεχόμενα ανοδική πορεία του Φιλίππου Βέροιας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι ίσως και το τίμημα για να μπορέσει η ομάδα να θέσει στο μέλλον μεγαλύτερους στόχους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόμαστε. Είμαστε στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ. Εκεί οπού η Βέροια δεν βρέθηκε ποτέ. Εκεί πολλοί Νομοί και πολλές Πόλεις διψούν να βρεθούν. Βρεθήκαμε εδώ με τον αγώνα όλων μας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτή την προσπάθεια. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί, όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι αγαπούν τον Φίλιππο και το μπάσκετ να ενεργοποιηθούν.

Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει πλέον να δείξει ότι ενδιαφέρεται ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Ειδικά σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ. Από το πρόεδρο, τον κ. Λαζό, τους προπονητές αλλά και όλους τους αθλητές που έχουν συμφωνήσει να μην σταματήσουμε την προσπάθεια αυτή. Λίγη υπομονή και όπως έλεγαν και οι Beatles…. With a little help from my friends.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected