Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καβάλα – Η διοικητική σταθερότητα φέρνει τα πρώτα ονόματα!

timthumbΤην προσεχή Τετάρτη θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας, με τον Γιάννη Ισπυρλίδη να παραμένει το φαβορί για τον πάγκο, ενώ θα οριστεί και η επίσημη «πρώτη».

Πέραν των συνεχών επαφών που κάνουν οι Παλαίμαχοι για λειτουργικά θέματα, η προσοχή τους έχει στραφεί και στις μεταγραφές με τη λίστα να είναι μεγάλη και τα ονόματα πολύ γνωστά.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης (φωτ) που έχει πατήσει στα 36. Πολύ έμπειρος, αμυντικός μέσος. Από το 1997 έως το 2006 παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Στη συνέχεια έπαιξε για δυο χρόνια στη Βέροια και επέστρεψε πάλι στην Καλαμαριά.

Την περίοδο 2009-2010 είχε 25 συμμετοχές με τη Δόξα Δράμας. Μετά πήγε στον Πυργετό για να επιστρέψει στον Απόλλων Καλαμαριάς. Ο Παρμαξίδης έκανε μια πρώτη συζήτηση με ανθρώπους του ΑΟΚ και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Με τον Απόλλων Καλαμαριάς, είχε τη σεζόν 2013-2014 22 συμμετοχές και 2 γκολ.

Από ‘κει και πέρα, οι «αργοναύτες» φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους Χάρη Παππά, Θωμά Γκαρακλίδη, Νάσο Αθανασίου και Παύλο Σταματόπουλο, ενώ κοντά είναι και ο Θανάσης Καραπατσιάς. Αυτοί ίσως ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης.

Επίσης πρέπει να υπάρχει συμφωνία και με ορισμένους παίκτες από το τοπικό πρωτάθλημα. Από τη γειτονική Ξάνθη, εξετάζονται κάποια ονόματα με μορφή δανεισμού. Είναι οι τρεις παίκτες που πέρσι αγωνίστηκαν από το Γενάρη και μετά στο Νέστο: Κούτεφ (14 συμμετοχές- 2γκολ), Λάσπατζης (15 συμμετοχές- 3 γκολ), Γκατζολάρι (16 συμμετοχές- 3 γκολ).

Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή περιμένει τις απαντήσεις των Φώτη Κηπουρού και Παντελή Ντουτσαρίδη που έχουν δεχθεί επίσημη κρούση και οφείλουν να απαντήσουν. Ο πρώτος πέρσι ήταν στον Ηρακλή και φυσικά είναι πολύ γνωστός στους Καβαλιώτες φιλάθλους, όταν έπαιξε στον ΑΟΚ από το 1997 έως το 2003 σε 75 παιχνίδια, σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Ντουτσαρίδης, απ’ την άλλη είναι στο ρόστερ της ομάδας από το Γενάρη του 2013, όπου αρχικά είχε αγωνιστεί σε 16 ματς πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 23 συμμετοχές.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected