Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Επιστροφή του…άσωτου!

1382156_10202197101949605_315593802_nΗχηρή από όλες τις απόψεις είναι η δεύτερη μεταγραφή για φέτος στον Άτλα Ζερβοχωρίου και μάλιστα αφορά έναν ποδοσφαιριστή, γέννημα – θρέμμα της περιοχής. Ο λόγος για τον Νίκο Αλμαλιώτη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι μήνες στους οποίους φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Διαβατού.

Ο 22χρονος μέσος, από τους διακριθέντες της περσινής χρονιάς (7 γκολ και με τις δύο ομάδες) και από τους 36 ποδοσφαιριστές που τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του αγωνιζόμενος στο 1ο All Star Game που διοργάνωσε το Imathia Sports News, συναντήθηκε σήμερα με τη νέα διοίκηση του Άτλα και έδωσε τα χέρια για την επιστροφή στη γενέτειρα του.

Η ομάδα του Ζερβοχωρίου, μετά τις ανανεώσεις των Αντώνη Καραβασίλη, Νίκου Ξανθόπουλου και Παύλου Διαμαντίδη αλλά και την μεταγραφή του Φλάβιου Ρόκκο από τον Ατρόμητο Διαβατό, συνεχίζει την ενίσχυση του με την απόκτηση του Νίκου Αλμαλιώτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα ακολουθήσουν και νέες ανανεώσεις για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη ενώ ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι στους οποίος θα γίνει κρούση τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P