Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – “Σείστηκε” το γήπεδο από τον κόσμο! (vid)

panserraikos-prwti-13968_610x400Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και για τον Πανσερραϊκό η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της σεζόν 2014-15 έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα του ενός και μοναδικού στόχου που έχουν τα «λιοντάρια». Άνοδος και μόνο άνοδος!

Οι Σερραίοι από όλες τις πλευρές ξεκαθαρίζουν πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση της Γ’ Εθνικής και θέλουν να καταστήσουν σαφές πως το πάθημα έγινε μάθημα. Με την παρουσία του κόσμου να είναι εντυπωσιακή, καθώς περισσότεροι από 500 Σερραίοι βρέθηκαν στην κερκίδα, ενώ οι οργανωμένοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα… όλα ήταν τέλεια.

Εκεί ήταν παρούσα η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός μαζί με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος που παίρνει απ’ όλους συγχαρητήρια για τις κινήσεις που έχουν γίνει, ο νέος προπονητής Κώστας Βασιλακάκης με το τεχνικό του τιμ, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Πανταζής, αλλά και οι παίκτες.

Αυτοί που παρέμειναν, τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Μουτεσίδης, Ρούτσης, Σιάκκας, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Καντίκ, Γαϊδαρτζής) με απόντα τον Κώστα Μουσικάκη (θα μπει στις προπονήσεις από την Τρίτη 22/07) και κάποιοι υπό δοκιμήν που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία, όπως π.χ. ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Αναγέννησης Νίκος Τζιαμπουρής.

Επίσης έγινε γνωστό και το πρώτο δυνατό φιλικό του Πανσερραϊκού το οποίο είναι με τον Πανθρακικό στις 08/08 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, μόλις επιστρέψει δηλαδή η ομάδα από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια προετοιμασίας.

Βασιλακάκης: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Η άνοδος σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο είναι το ζητούμενο για τον προπονητή της ομάδας Κώστα Βασιλακάκη ο οποίος στις δηλώσεις του είπε:

«Είναι η πρώτη μας συγκέντρωση και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα που αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί όλο τον Νομό Σερρών και άρα οι ευθύνες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να οδηγήσουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο της ομάδας αλλά και γενικά όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Πιστεύω ότι η διοίκηση κάνει τα δυνατά που μπορεί πάντα μέσα σε οικονομικά πλαίσια. Νομίζω ότι βρίσκόμαστε σε καλό σημείο. Ο στόχος μας είναι ένας: Να ανέβουμε πρωταθλητές. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια ομάδα νεαρών και έμπειρων παικτών και να αξιοποιήσουμε και τα νέα παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο. Τα παιδιά που ήρθαν γνωρίζουν την ομάδα και το περιβάλλον και πιστεύω ότι και η προσαρμογή τους θα είναι πιο εύκολη στην ομάδα.

Το καλό ποδόσφαιρο είναι μέσα στην φιλοσοφία μας, να παίζουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να παίρνουμε και τα αποτελέσματα γιατί ο στόχος μας είναι να πάρουμε την κατηγορία.

Όσο για τις μεταγραφές, πάντα υπάρχει ένα περιθώριο. Αν χρειαστεί να φέρουμε κι’ άλλους παίκτες αυτοί θα έρθουν για θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ή για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Χρειάζομαστε έναν τερματοφύλακα και έναν κεντρικό αμυντικό αλλά αυτά θα τα δούμε σε βάθος χρόνου».

Ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις του Πανσερραϊκού, είναι και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πανταζής ο οποίος είπε:

«Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι πετυχημένη γιατί όλος αυτός ο κόσμος αυτό περιμένει από εμάς. Να κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που τόσο πολύ διψάει για μια ομάδαFootball League ή αν μπορέσουμε και κάτι παραπάνω. Η άνοδος για εμάς είναι μονόδρομος. Έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές και ενδέχεται να κάνουμε άλλες 2-3 ακόμα προσθήκες. Νομίζω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε γεμίσει το ρόστερ μας και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Προσπαθήσαμε να φέρουμε τρεις παίκτες από την Ρουμανία, η διάθεση υπάρχει και ενδέχεται να τους φέρουμε στο τέλος της εβδομάδας».

Από την πλευρά της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε ο Γιώργος Κουρτίδης ο οποίος ευχήθηκε ο Πανσερραϊκός να πετύχει ότι δεν κατάφερε κατά την περσινή σεζόν:

«Είναι μια νέα αρχή και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζουμε να είναι μια χρονιά θετική για εμάς, ο στόχος μας είναι άνοδος κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι, είμαστε πιο δυνατοί, έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε αυτό που βάλαμε στόχο.

Εμφανώς αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο επιθετικός της ομάδας Σάκης Γκόγκας, έκανε αναφορά για «ένα νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι» που θα έχει στόχο την άνοδο και την συσπείρωση του κόσμου του Πανσερραϊκού. Αναλυτικά: «Πρώτη μέρα προπόνησης για την ομάδα. Ξεκινάει ένα νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι, βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, χαρά και αισιοδοξία απ’ όλους. Θεωρώ ότι η διοίκηση έχει κάνει το χρέος της, έχει ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και από εκεί και πέρα είναι χρέος δικό μας και τους προπονητικού τιμ να φέρουμε την ομάδα εκεί που μπορούμε. Στόχος δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά επίσης και η συσπείρωση του κόσμου του Πανσερραϊκού να έρθει και να μείνει στο γήπεδο».

Επίσης από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Κώστας Τριανταφύλλου ο οποίος είπε πως: «Δεν έχω να πω τίποτα για την επιστροφή μου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ήμουν 3-4 χρόνια εδώ και τα έχω ζήσει όλα», καθώς και ο Μπόζινταρ Τάντιτς ο οποίος είπε: «Πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε μια ομάδα όχι μόνο για Β’ Εθνική αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερη και από κάποιες ομάδες SuperLeague. Απλά όλα αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε στο γήπεδο. Ήρθαν κάποια καινούργια παιδιά, πρέπει να ξέρουν τι φανέλα φορούν και σε ποια ομάδα ήρθαν. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και εύχομαι να είναι δίπλα μας».

Από το Club Che Guevara δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννης Καδής κάνοντας αναφορά για την χρονιά που ξεκινάει για τον Πανσερραϊκό:

Είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πανσερραϊκού. Υπάρχει ενθουσιασμός και αυτό θέλουμε να δείξουμε στους παίκτες, ότι δηλαδή είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, αλλά να ξέρουν και τι φανέλα φορούν. Θα πάμε και στη Βουλγαρία και σε πολλά εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγο καιρό. Θα είμαστε κοντά τους».

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected