Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αποχωρούν οι Γρηγόρης και Θωμάς Πατρίκας. Τι δήλωσε ο πρώτος

10402509_647695778617398_6244701079563068724_n

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το δικό τους…αποτύπωμα στην ομάδα του Παλαιού Σκυλιτσίου, αποτελούν εδώ και λίγες ώρες παρελθόν. Τα ξαδέρφια Γρηγόρης και Θωμάς Πατρίκας απέσπασαν την ελευθέρας τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετακομίζουν αμφότεροι στο Νησί (τόπος καταγωγής τους) όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες  του Αστέρα Αλεξάνδρειας ξεκινούν μία διαδικασία επαναφοράς του ιστορικού ΑΟ Νησαϊκού (περισσότερα σε νέα ανάρτηση).

Ο Γρηγόρης Πατρίκας αποχωρεί από τον Άρη μετά από δύο χρόνια παρουσίας, όπου γεύτηκε μόνο χαρές και ελάχιστες λύπες. Η πιο σημαντική στιγμή βεβαίως η άνοδος της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική την περίοδο 2012-2013 αλλά και εντυπωσιακή περσινή πορεία που οδήγησε στην θριαμβευτική παραμονή στο τέλος. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και μάλιστα ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Imathia Sports News ανάμεσα στους 36 MVP που αγωνίστηκαν στο 1o All Star Game.

Ο 28χρονος αμυντικός θέλησε μέσω του Imathia Sports News να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ομάδας για τη συνεργασία τους. Αναλυτικά η δήλωση του : “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου για τα δύο τελευταία χρόνια συνύπαρξης. Ιδιαίτερα τον κύριο με κεφαλαίο “Κ”, Βασίλη Κολτσίδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην κλείνω πόρτες, εις το επανιδείν…”

CIMG5233 Πατρίκας Θωμάς

Ο Θωμάς Πατρίκας ήταν από τους πλέον άτυχους της περσινής σεζόν, καθώς στην προετοιμασία είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που τον κράτησε ένα χρόνο εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο 22χρονος αμυντικός αποχωρεί από τους “κιτρινόμαυρους” μετά από τρία χρόνια και θα συναντήσει για τρίτη φορά τον Γρηγόρη στην ίδια ομάδα μετά τη Νίκη Αγκαθιάς και στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected