Κατηγορίες
Διάφορα

Football League – Στα…κόκκινα οι ομάδες σήμερα!

Εντυπωσιακές κινήσεις, ανακοινώσεις και πρωτοκλασάτες αποχωρήσεις περιελάμβανε το σημερινό μενού όσον αφορά τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά :

Εθνικός Γαζώρου – Πλησιάζει ο Γούπος

goupos-14031_610x400

Ο 21χρονος φέρελπις τερματοφύλακας Κώστας Γούπος που αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Εθνικού Γαζώρου προκειμένου να «κλειδώσει» τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια, μαζί με τον Κραβαρίτη και θα απομένει η απόκτηση ενός ακόμη νεαρού τερματοφύλακα για για να κλείσει η τριάδα.

 

Ο Γούπος έκανε 10 συμμετοχές πέρυσι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ νωρίτερα αγωνιζόταν στον Τύρναβο με τον οποίον και είχε 21 συμμετοχές(2010-13).

 

Ο Κώστας Γούπος που οι φίλοι του χαριτολογώντας τον αποκαλούν…γύπα, γεννήθηκε στις 26/9/92 και σε ηλικία 10 χρονών ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα του Ελασσώνα, με προπονητή τον Φάνη Τσέλιο.

 

*serressport.gr

Φωκικός – Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά…πέντε!

marantas1

Στον Φωκικό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου, οποίος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πανιώνιο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός στην Καβάλα.

Η…παροικία των πρώην της Καβάλας αναμένεται να μεγαλώσει αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Άμφισσας βρίσκεται και ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Χόρτσας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στον Φωκικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους και οι Σταύρος Μάναλης (20 ετών αμυντικός, Αχαρναϊκός) και Γιάννης Καζαντζίδης ( 19 ετών, μέσος, Καβάλα).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωκικός για προπονητή και νέα αποκτήματα…

 “Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γεωργίου Μαραντά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Στον Φωκικό θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου, οποίος δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πανιώνιο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός  στην Καβάλα.

Ενώ μέσα στις σημερινές εκπλήξεις είναι και η απόκτηση του Μίμη Χόρτσα (αμυντικός, 23) του Γιάννη Καζαντζίδη (μέσος, 19) και Σταύρο Μάναλη (αμυντικός 20).  Οι τρεις πρώτοι, αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν με την Καβάλα ενώ ο Μάναλης φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού».

Άρης – “Έκλεψε” Καλογεράκη!

kalog_610x400

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση του Μανώλη Καλογεράκη με τον νεαρό τερματοφύλακα να τα βρίσκει σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και να αποτελεί την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στην θέση του «άσου».

Ένα τηλέφωνο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον 22χρονο πορτιέρο ήταν ικανό να τον αποτρέψει από την συμφωνία με τον Ηρακλή Ψαχνών. Το χάσμα των 2.000-3000 ευρώ που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, “γεφυρώθηκε” έπειτα από οπισθοχώρηση και των δύο πλευρών.

Έπειτα από την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι αναμένεται να επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στο “Δασυγένειο”, όπου και θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες των Καλαϊτζίδη και Καρατζιοβαλή.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές απομένει η έλευση του μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη. Αυτή ορίζεται για το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

*pressaris.gr

ΑΟ Χανίων – Απέκτησε Βλαχάκη!

Image

Στην απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Κώστα Βλαχάκη ανακοίνωσαν τα Χανιά. Από κει πέρα, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Κώστα Μανωλά να φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα του ΑΟΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Βλαχάκη. Είναι γεννημένος 3/11/1991 και έχει ύψος 1,87. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άρη Σούδας, Σπάθα, Πλατανιά και Κισσαμικό».

Ηρακλής – Αναμένεται ο Μπαρτολίνι για το οριστικό

bartolini_610x400

Τα «κυανόλευκα» προβάρει ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, αφού τη Δευτέρα αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στον Αργεντίνο έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων, κάτι που έγινε και με τους Ρομάνο και Περόνε.

Τύρναβος – Ενίσχυση με Μιλουτίνοβιτς

MilutinovicTirnavos

Ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει στα χέρια του τη νέα χρονιά έναν μεσοεπιθετικό που θα τον βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Football League. Μιλάμε για τον Ζόραν Μιλουτίνοβιτς που είναι 26 χρονών και αγωνίζεται με ευκολία στα άκρα της επίθεσης και ως «δεκάρι».

 

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την απόκτηση του Zoran Milutinovic. Ο 26χρονος Βόσνιος ποδοσφαιριστής αφού πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις, προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Τυρνάβου. Την εμπειρία του έχει αποκομίσει από την παρουσία του στις Rudar Prijedor, Inter Zapresic, Hlucim καθώς και στην Slavia Prag».

Αχαρναϊκός – Τελευταία προσθήκη ο Γέσιτς

1068871

Το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου φαίνεται πως ολοκλήρωσε ο Αχαρναϊκός, με την απόκτηση του Ιβάν Γέσιτς.

Ο 33χρονος επιθετικός, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή πορεία της Νίκης Βόλου, θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας που βάζει υψηλούς στόχους για εφέτος. Πάντως, το παράθυρο για ακόμη μία μεταγραφή μένει ανοιχτό, αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση ή αν προκύψει ανάγκη.

Τέλος, ο Αχαρναϊκός αναχωρεί την Κυριακή για το Βάλακα Δράμας, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ηρακλής Ψαχνών – Και Μεντί και Ράντι!

f68ad5e07f4f79092438d33125c0eae5_47854

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Σε δύο μεταγραφές ξένων προχώρησε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος την Παρασκευή (25/7) ξεκίνησε με λιγοστούς παίκτες την προετοιμασία του…

Και τα νέα αποκτήματα για την ομάδα της Εύβοιας (αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαια) είναι ο 23χρονος Γκανέζος μέσος Ράζακ Μεντί και ο εν ενεργεία διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα 27χρονος μέσος Ίμπαν Ράντι. Ο τελευταίος μάλιστα, πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν στον Φωκικό, αρχικά ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά η μεταγραφή του χάλασε λόγω μη ικανοποιητικών για τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας εργομετρικών. Έτσι, τα Ψαχνά δεν έχασα την ευκαιρία και τον έκαναν δικό τους.

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected