Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Πάμε δυνατά στην τρίτη χρονιά μας!

10547621_10204586819655607_4851689141163640677_nΔύο χρόνια συμπληρώνει αισίως η αγαπημένη σας ενημερωτική σελίδα και όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός των…δώρων που δέχεσαι από τους “καλεσμένους”, πρέπει και συ ως “οικοδεσπότης” να προσφέρεις το κέρασμα σου! Δύο χρόνια με πάρα πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες, αλλά και δύο χρόνια που εσείς οι αναγνώστες του imathiasportsnews.gr, μας ανεβάσατε στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της ενημέρωσης και μας εντάξατε ανάμεσα στα κορυφαία σε επισκεψιμότητα όχι μόνο στην Ημαθία αλλά και σε αντίστοιχες πληθυσμιακά περιοχές.

Κλείνοντας 740 περίπου μέρες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (τότε) blog, οι αριθμοί προκαλούν…ίλιγγο σε μας, που ξεκινήσαμε την προσπάθεια με μερικές αναρτήσεις στο facebook, οι οποίες αφορούσαν συγκεκριμένες ειδήσεις που πήγαζαν από υποτυπώδες τότε προσωπικό ρεπορτάζ καθώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για περαιτέρω ανάλυση.

Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και με μέσο όρο 8.000 επισκέψεις στη σελίδα καθημερινά (13.000-14.000 τα Σαββατοκύριακα το χειμώνα), το Imathia Sports News μπήκε πλέον για τα καλά στην καθημερινότητα του αναγνώστη τόσο στον αθλητικό τομέα (78% ύλη) όσο και στα υπόλοιπα θέματα (22%). Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός αλλά και η οικονομική συγκυρία είναι τομείς που αποτρέπουν κάθε νέα προσπάθεια, η ιστοσελίδα διατηρεί τη δυναμική της με τάση αυξητική ιδιαίτερα το καλοκαίρι!

Επίσης, παρά το γεγονός πως οι συνεργάτες μας είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, καταφέρνουμε να διατηρούμε την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας, χωρίς να υπάρχει ο ανάλογος μάλιστα άνθρωπος του marketing και των δημοσίων σχέσεων, που απασχολούν ως επί τω πλείστον τα περισσότερα site.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία εντυπωσιακή για τον τοπικό χαρακτήρα του site βάση αναγνωστών μέσω του facebook, όπου η σελίδα μας μετρά 2.300 περίπου μέλη όταν αντίστοιχης θεματολογίας ιστοσελίδες, με πανελλήνια εμβέλεια δεν ξεπερνούν τις 2.000! Εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των μελών στο group του Imathia Sports News, όπου απαριθμεί 5.100 περίπου φίλους, οι οποίοι ενημερώνονται με τον πιο εύκολο τρόπο μέσω των αναρτήσεων!

Και θα χορέψουμε και θα παίξουμε και θα αναβαθμιστούμε!

Στα πλαίσια λοιπόν των δύο χρόνων του Imathia Sports News και με τη συμπαράσταση της εταιρίας Ζωοτροφών και Λιπασμάτων “EM-DA Ltd”, διοργανώνει πάρτι-έκπληξη στο “Arxontiko Live Stage” (Ιεραρχών στη Βέροια) το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014! Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε προσεχείς αναρτήσεις, σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων στα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων.

Επίσης, έχει δει μπει σε…τροχιά και απομένουν τα τυπικά για το 1ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη Βέροια που θα μπορούν να λάβουν ΟΛΟΙ μέρος χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα! Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με φορείς από όλη την Κεντρική Μακεδονία ώστε να μπορέσει το συγκεκριμένο τουρνουά να…απλώσει τα δίχτυα του και σε όμορους νομούς, πάντα υπό την αιγίδα του Imathia Sports News. Περισσότερα σύντομα…

Για το τέλος αφήσαμε τα μελλοντικά σχέδια για την εξέλιξη και αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας. Εδώ θα μας επιτρέψετε να μην αναφερθούμε συγκεκριμένα απλά να πούμε πως ο Αύγουστος εκτός του…θέρους θα είναι και μήνας κρίσιμος (κρισιμότατος) θα λέγαμε για το Imathia Sports News. Ες αύριον τα σπουδαία…

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά, δημιουργώντας μία πολύ μεγάλη βάση αναγνωστών τέτοια που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον… Με γνώμονα την αντικειμενικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για αυτό που κάνουμε, θα πορευτούμε και στον τρίτο χρόνο λειτουργίας, που ευχόμαστε να είναι ακόμη πιο δημιουργικός για το Imathia Sports News!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected