Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Επιστρέφει ο Αετός Σκύδρας!

20130716133903!Α.Σ._Αετός_Σκύδρας_logoΤο νέο όνομα πλέον της ομάδος δεν είναι τυχαίο αφού μπορούμε να πούμε πως κατά κάποιον τρόπο έχει και βάση αφού κατ’ επέκτασιν σημαίνει πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα που άφησε η ομάδα στα τελευταία χρόνια πριν την διάλυσή της, κρατώντας μόνο τα καλά στοιχεία και φυσικά το ”βαρύ” όνομα της ιστορικής ομάδος του Νομού Πέλλης…

Ξεκινώντας θα πρέπει να ανακοινώσουμε φυσικά τα ονόματα των ανθρώπων που ανέλαβαν να χτίσουν ξανά από την αρχή την ιστορική ομάδα του Αετού.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γαβριηλίδης Αλέξανδρος (επιχειρηματίας)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
Αλεξίου Σάββας – Μαίνος Ευάγγελος

ΤΑΜΙΑΣ
Νικολαΐδου Τατιάνη

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Στεφανίδου Χρυσάνθη

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Νικολαΐδης Γιάννης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Δουλκερίδης Κυριάκος

ΕΦΟΡΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Πενταζίδης Κων/νος

ΕΦΟΡΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Στογιαννίδης Γιώργος

ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ιωαννίδης Ευστάθιος

ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ
Παπαδόπουλος Στάθης

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την ομάδα του Νέου Αετού Σκύδρας και ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την δημιουργία της ομάδος με περίπου 20 παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει.

Φυσικά αυτό που προέχει είναι η παραχώρηση του γηπέδου της Σκύδρας. Αν και για πολλούς θεωρείται φυσιολογικό, δεν είναι έτσι αφού ο πρόεδρος της ομάδος έχει ήδη καταθέσει αίτηση στον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα και αύριο αναμένεται η τελική απόφαση, που πιστεύουμε ότι θα είναι θετική.

*aridaianews.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected