Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Αρναίας – Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Πιπινίκα!

1497556_673723156012431_2015536156_n

Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα απέκτησε ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική, Απόλλων Αρναίας. Η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε στο…νήμα δύο ακόμη ομάδες που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν και με συντονισμένες ενέργειες έκανε δικό της τον Νίκο Πιπινίκα, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κοζάνη.

Ο 26χρονος επιστρέφει αυτή τη στιγμή από την Αρναία όπου βρέθηκε για την οριστική συμφωνία με τους ιθύνοντες στην “πορτοκαλί” ομάδα και από αύριο μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη αλλά και το τι συνάντησε στην ομάδα της Χαλκιδικής :

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω πλέον στο δυναμικό του Απόλλων, ειδικά από τη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας. Έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως επιθυμούσαν τη συνεργασία και δε χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για την οριστική συμφωνία. Γνωρίζω για τον Απόλλων και ξέρω πολύ καλά πως αποτελεί μία πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα ομάδα. Μου ανέλυσαν τους στόχους για τη φετινή χρονιά και ευελπιστώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση”

Ο Νίκος Πιπινίκας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 9 γκολ στο ενεργητικό του σε 32 συμμετοχές (5 στο κύπελλο), τις 7 ως αλλαγή. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Κοζάνη κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θεωρείται από τα «brand name» επιθετικών που κυκλοφορούν στην «αγορά», με εξίσου «δυνατό» βιογραφικό (Ολυμπιακός Χερσονήσου, Αλεξάνδρεια, Οδυσσέας Αναγέννησης, Νάουσα). Θυμίζουμε πως την περίοδο 2012-2013 με τα χρώματα της Νάουσας, ήταν πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Δ Εθνικής (μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Γιώργο Γασπαράτο) σκοράροντας 15 τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected