Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μπήκε ο Αύγουστος με μεταγραφές!

Με τις ομάδες της Football League να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό όσον αφορά την ενίσχυση τους, ξεκίνησε ο μήνας Αύγουστος. Οι 28 σύλλογοι έχουν…μαραθώνιο μπροστά τους και προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους ενόψει των πρώτων αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδας. Αναλυτικά οι κινήσεις το τελευταίο 24ωρο :

Ολυμπιακός Βόλου – Απέκτησε Ταμάγιο!

8a29a47ba999cbbd78c3fe52ad4f9e0c_L

Την απόκτηση του Σέζαρ Ιγκνάσιο Πινάρες Ταμάγιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Χιλιανός μέσος γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1991 στο Σαντιάγκο και άρχισε την καριέρα του το 2009 στην Κόλο Κόλο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στην ιταλική Κιέβο και ακολούθησε η Τριεστίνα, για να επιστρέψει το 2012 στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Σαν Λουίς ντε Κιγιότα. Το 2013 αγωνίστηκε στην Σαντιάγκο Μόρνινγκ και την παρελθούσα περίοδο στην Ντεπόρτες της Χιλής έχοντας 32 συμμετοχές. Είναι εφτά φορές διεθνής με την U20 της πατρίδας του, ενώ το 2011 αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα Νέων.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Σέζαρ Ιγκνάσιο Πινάρες Ταμάγιο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία συνοδεύτηκε από το βιογραφικό του Λατίνου ποδοσφαιριστή.

Ο Σέζαρ Πινάρες τόνισε στις πρώτες δηλώσεις τους ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά και με σκληρή δουλειά και προσπάθεια πιστεύω θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει».

ΑΕΚ – Δικός της ο…κουρσάρος!

875d9e63c16d49f3f0668ff1b3cb9f53_L

Η πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι ήταν αυτή που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (31/07). Ο λόγος για τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση και πλέον αποτελεί επίσημα μέλος του «δικεφάλου». Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται να προσδώσει τεράστια ποιότητα στους «κιτρινόμαυρους» και να βοηθήσει στην προσπάθεια για άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Το πρωί της Παρασκευής (01/08), ο Μπαρμπόσα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ, συμμετέχοντας μάλιστα στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Τραϊανού Δέλλα. Στις δηλώσεις που έκανε πριν από την έναρξη της προπόνησης στα Σπάτα, ο έμπειρος Πορτογάλος εξτρέμ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος και πως θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Άρης – Αναμένοντας την απάντηση Μπρεσέ

1025a871969cca4dda51a34b8c5f8e14_L

Την απάντηση του Ζερεμί Μπρεσέ περιμένουν στον Άρη, ώστε να ολοκληρωθεί ακόμα μια μεταγραφή που θα καλύψει την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Οι ιθύνοντες του Άρη και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του έμπειρου Γάλλου αμυντικού, θα περιμένουν ως και σήμερα (01/08) την απάντηση του και σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική κατάληξη θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» έχουν έτοιμη την λύση, καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τον Ουρουγουανό, Ντάριο Φλόρες, που διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο και είναι θετικός στο να αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη.

Τέλος, η απάντηση του Μπρεσέ θα καθορίσει τις εξελίξεις στην μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού και την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Φλόρες που διαθέτει εμπειρία και «πλούσια» σωματικά προσόντα.

Ηρακλής – Πάτησε…Ελλάδα ο Μπαρτολίνιbartolini_ellada_610x400

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι νωρίς το απόγευμα έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, έπειτα από το πολύωρο ταξίδι του. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 32χρονος αμυντικός, ήρθε στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ, τον παίκτη υποδέχθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Ο Μπαρτολίνι, παρά την κούραση του ταξιδιού δεν αρνήθηκε να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι εδώ για να πετύχουμε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα είναι καλό που θα βρω εδώ και τους Ρομάνο, Περόνε, όμως όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε».

Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντίνος θα μεταβεί στην Μίκρα, εκεί όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Ηρακλήκαι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί και επισήμως από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

*bluearena.gr

Απόλλων Σμύρνης – Δικός της ο Ενρίκο!

enriko_610x400

Με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης θα αγωνίζεται και επίσημα τη νέα χρονιά ο Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε! Ο 30χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος. Ο Ενρίκο είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μινέιρο όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φόρεσε επίσης την φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίτιμπα ενώ την περίοδο 2006-2008 αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν της Σουηδίας.

ΑΟ Αλίμου – Στις προπονήσεις ο Πασκούλεφ!

αρχείο λήψης

Στην προετοιμασία του Αλίμου έχει ενσωματωθεί ο Ατανάς Πασκούλεφ.

Ο Βούλγαρος αμυντικός Ατανάς Πασκούλεφ έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Αλίμου. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1987 και εκτιμάται ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα. Η περασμένη σεζόν τον βρήκε στην Κύμη, στη Γ’ Εθνική, με την οποία μέτρησε 23 εμφανίσεις και ένα γκολ. Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα, στη Β’ Εθνική, πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές.

 ΑΕ Ερμιονίδας – Ακόμη δύο στο…οπλοστάσιο!

26626-13720000786276

Την απόκτηση των Στοϊμίροβιτς και Γυφτοκώστα ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Η ΠΑΕ Α.Ε. Εριονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου δεξιού εξτρέμ, Aleksandar Stojmirovic (φωτ). Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ρουμανίας, της Σερβίας , της Βουλγαρίας, της Ουκρανίας με τα χρώματα των ομάδων, Radnicki Obrenovac, Hajduk Kula, Vorskla, Chernomorec Burgas, Cukaricki, Borac Cacac, Petr. Ploiesti.

Η ΠΑΕ Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει ακόμα μία σημαντική προσθήκη, αυτή του 22χρονου μέσου Νίκου Γυφτοκώστα από την ομάδα της Κέρκυρας. Ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Φιλιππιάδας (11/12), Κασσιώπη (12/13) και στην Π.Α.Ε Κέρκυρα (13/14)»

Φωστήρας – Απέκτησε Κρητικό

s_178682_6461_2010_1Τον 23χρονο Κώστα Κρητικό απέκτησε ο Φωστήρας. Ο νεαρός δεξιός μπακ έπαιζε στην Πόμερν Γκρέιφσγουαρντ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Παναχαϊκή – “Πακέτο” μεταγραφών την Πέμπτη!

0338564001406827484

Επίσημα παίκτες της Παναχαϊκής είναι οι Κώστας Χαρτσιάς και Κωνσταντίνος Κοντοπίδης. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού για την βασική ενδεκάδα, παρουσία του ατζέντη τους, Άγγελου Βεΐζι, υπέγραψαν το βράδυ της Πέμπτης τα νέα τους συμβόλαιο με τον σύλλογο της Αχαΐας, ολοκληρώνοντας τη συμφωνία τους με τη διοίκηση Κούγια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χαρτσιά στην παρουσίαση της νέας ομάδας.

Παράλληλα, στην ομάδα της Πάτρας δοκιμάζεται και ο 21χρονος επιθετικός, Ηλίας Κώτσης, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί ο Άγγελος Βεΐζι.

ΑΟ Χανιά – Δικός της ο Σιλιγαρδάκης!

images

Σε προφορική συμφωνία με τον Χάρη Σιλγαρδάκη ήρθαν τα Χανιά. Ο 32χρονος μέσος έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια στην Καλλονή.

*με στοιχεία από onsports.gr, footballeagunews.gr, infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected