Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αιολικός – Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος!

mpakalis_pir_610x400Και «μπαμ» και «μπουμ» απ’ τον Αιολικό που «χτίζει» ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Οι νησιώτες έχουν κλείσει τους Πάρη Μπακάλη και Γιώργο Ζαγοριανό, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού οι υποθέσεις τους θεωρούνται τελειωμένες!

Ο 26χρονος μέσος είχε ανακοινωθεί προ ημερών απ’ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά αποχώρησε λόγω οικογενειακού θέματος. Και τώρα πια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μυτιλήνη.

Ο Μπακάλης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Παναγιώτη Τρύφων και έμεινε εντυπωσιασμένος από όλα όσα είδε, αλλά κυρίως από όσα άκουσε στη διάρκεια της συζήτησής τους. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για το νησί, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αιολικού. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει ακόμα και σήμερα ή αύριο, δεδομένου ότι η τουριστική κίνηση είναι έντονη.

Ο δεξιοπόδαρος πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Ιωνίας, αγωνιζόμενος σε 25 ματς. Είχε πρηγηθεί μια ακόμα γεμάτη χρονιά στο Θρασύβουλο (2012-13) με 31 συμμετοχές. Παλιότερα έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Διαγόρα, Πιερικό, Καλλονή, Αναγέννηση Επανομής, Θερμαϊκό, μετρώντας πάνω από 115 εμφανίσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά το έτερο… μπαμ ο Γιώργος Ζαγοριανός έχει συμφωνήσει σε όλα και ουσιαστικά απομένει ένα τυπικό ραντεβού σήμερα το βράδυ για να κλείσει η υπόθεση. Από χθες μάλιστα βρίσκεται στην Μυτιλήνη όπου ξεκίνησε και προπονήσεις, γνωρίζοντας τους νέους συμπαίκτες του!

Ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικός κατά την περσινή χρονιά είχε στο πρώτο μισό 2 γκολ σε 13 ματς με την φανέλα του Βατανιακού. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο και βοήθησε στο να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία. Ο Ζαγοριανός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λεωνίδιο, Χανιά, Πανηλειακό, Νίκη Βόλου, Φωκικό, ΠΑΟ Ρουφ, Άγιο Δημήτριο, Οδυσσέα Αναγέννησης, Αστέρα Μαγούλας, Αναγέννηση Γιαννιτσών.

*sportlesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected