B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής – Καλοκαιρινό…πακέτο “προσφορών”!

DSCN1831

Οι ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής φέτος έχουν βαλθεί να ταράξουν τα…ήρεμα νερά του μεταγραφικού παζαριού! Αρκετοί είναι οι σύλλογοι που εκμεταλλευόμενοι τόσο την φιλοδοξία και την…τρέλα των ιθυνόντων τους αλλά και την αδυναμία πολλών ομάδων της Α1 να διατηρήσουν στις τάξεις τους πρωτοκλασάτους (κυρίως) ποδοσφαιριστές, έχουν προχωρήσει σε εντυπωσιακές κινήσεις όσον αφορά την ενίσχυση τους.

Ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι και ο Κεραυνός Επισκοπής, ο οποίος σήμερα (4/8) κατάφερε να προσθέσει τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α1 Ερασιτεχνική. Μάλιστα οι τρεις παίκτες πέτυχαν πέρσι συνολικά 53 γκολ (!), με τους δύο μάλιστα να βρίσκονται στην πρώτη 15άδα των σκόρερς της κατηγορίας!

Το…πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει τους Κώστα Ντέλλα, Χάρη Παραστατίδη και Παναγιώτη Ντάτση που από αύριο θα συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία του Κεραυνού! Εντυπωσιακές ομολογουμένως μεταγραφικές κινήσεις για τους ιθύνοντες στην Επισκοπή, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη, σε έναν όμιλο μάλιστα (όπως φαίνεται πως θα διαμορφωθεί) που ίσως θα είναι πιο ενδιαφέρον σε εξέλιξη από την Α1 Ερασιτεχνική!

ντελλας

Κώστας Ντέλλας : Ο 25χρονος (11/07/1989) επιθετικός του Άτλα Ζερβοχωρίου δεν χρειάζεται συστάσεις. Δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με 33 τέρματα (πάνω από 1 γκολ μέσο όρο σε κάθε αγώνα!) και από τους στυλοβάτες της περσινής εξαιρετικής πορείας (κυρίως στον πρώτο γύρο) για τον Άτλα. Πρώτος σκόρερ της Α2 την περίοδο 2012-2013 με τα χρώματα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, επιστρέφει στην κατηγορία καθ’ όλα έτοιμος να βοηθήσει τον Κεραυνό να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

1622015_10202944483402887_1401045560_n

Χάρης Παραστατίδης : Ο 27χρονος (26/06/1987) επιθετικός του Αχιλλέα Νάουσας (με το παρατσούκλι “Πανικός) είναι η δεύτερη μεταγραφική επιτυχία για τον Κεραυνό. Πρώτος σκόρερ πέρσι για τους “κυανόλευκους” με 13 γκολ και πολλές ασίστ στους συμπαίκτες του, ο φορ με καταγωγή από την Μαρίνα θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του από υψηλότερο επίπεδο, κυρίως με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα.

DSCN6800

Παναγιώτης Ντάτσης : O νεαρός επιθετικός (23/07/1996) του Αχιλλέα αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα. Σκόραρε 7 τέρματα με τους “κυανόλευκους” και απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο για οποιονδήποτε προπονητή.

Ωστόσο οι μεταγραφές για τον Κεραυνό δεν σταματούν με την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έμμεσο…ψήσιμο σε ποδοσφαιριστή από την περιοχή που πρόσφατα αγωνίστηκε ως επαγγελματίας σε ομάδα Football League 2. Αν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal τότε μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφή…αεροδρομίου μιας και η ηλικία του ποδοσφαιριστή είναι τέτοια που μπορεί άνετα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected