Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παναργειακός – Απέκτησε Κεμαβόρ και θέλει Μπρέσκα!

CIMG7114Εντυπωσιακά ξεκίνησε την ενίσχυσή του ο Παναργειακός, καθώς προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές, ενώ προτίθεται να κάνει κι άλλες δυνατές κινήσεις.

Ο σύλλογος του Άργους ήρθε σε συμφωνία με τους Βλαχοκυριάκο, Κεμαβόρ, Παλιγγίνη και Παπαδόπουλο, που υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας και θα ενσωματωθούν άμεσα στην προετοιμασία.

Ο 25χρονος Κώστας Βλαχοκυριάκος (γεννημένος 18.7.1989) είναι μέσος και έχει αγωνισθεί σε Νίκη Βόλου και Εθνικό Αστέρα, ενώ πέρυσι άρχισε την χρονιά στον ΑΟ Πεύκης και την ολοκλήρωσε στην Ζάκυνθο. Ο 21χρονος Άγγελος Κεμαβόρ  (γεννημένος 15.5.1993), είναι επιθετικός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Αθηναϊκό και Παναξιακό και πέρυσι αγωνίσθηκε στην Γ Εθνική με την Κύμη.

Ο 30χρονος Χρήστος Παλιγγίνης (γεννημένος 15.3.1984) είναι τερματοφύλακας, έχει σημαντική εμπειρία και έχει περάσει ξανά δύο φορές από τον Παναργειακό. Παράλληλα ο έμπειρος γκολκίπερ έχει υπερασπιστεί τα δίκτυα των Κεραυνού Κερατέας, Ασπρόπυργου, Αθηναϊκού, Ιωνικού και Αστέρα μαγούλας, ενώ πέρυσι ήταν με τον Πανελευσινιακό στην Γ Εθνική. Τέλος ο 30χρονος αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος (γεννημένος 5.12.1984) έπαιζε για 11 συνεχή χρόνια στον Παναιγιάλειο και φυσικά έχει και αυτός τεράστια εμπειρία.

Από εκεί και πέρα οι επαφές δεν έχουν σταματήσει καθώς στο στόχαστρο της ομάδας είναι και άλλοι παίκτες και ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Καλιτζάκης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μάριο Μπρέσκα. Ο 35χρονος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, άκουσε την πρόταση που του έκανε ο Καλιτζάκης και δεσμεύθηκε ότι θα απαντήσει γρήγορα, καθώς έχει και άλλες προτάσεις.

Από την άλλη πλευρά η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Τρίτη υπό την επίβλεψη του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που γύμνασε για πρώτη φορά τους παίκτες του. Προηγήθηκε αγιασμός για την νέα περίοδο και οι παίκτες ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά, αφού ο Βραζιλιάνος τεχνικός τους μίλησε και αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected