Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Η Πελοπόννησος θρηνεί ακόμη έναν αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή…

Ο θάνατος φαίνεται ότι έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας από την ζωή το τελευταίο διάστημα νέα παιδιά από τροχαία δυστυχήματα.

Από το χώρο του ποδοσφαίρου προέρχεται ο 30χρονος που βρήκε τον θάνατο το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Παραλίας. Πρόκειται για τον Κώστα Κουλούρη, ένα από τα καλύτερα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μιντιλογλίου. Όλα έγιναν όταν το μηχανάκι του Κώστα Κουλούρη συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Στο Μιντιλόγλι και γενικότερα στην περιοχή της Παραλίας, αλλά και στα Δεμένικα από όπου ήταν η καταγωγή του, το άκουσμα της είδησης έχει επιφέρει σοκ.Όλοι γνώριζαν τον Κώστα Κουλούρη και όλοι μιλούν για ένα παιδί με φοβερό χαρακτήρα, με σπάνιο ήθος που μιλούσε πάντα με το χαμόγελο.

Αγαπούσε το ποδόσφαιρο, αγαπούσε τον Αστέρα, με τον οποίο πριν από λίγους μήνες είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Πάτρα: Θρήνος στο Μιντιλόγλι και στο τοπικό ποδόσφαιρο - Ένας ακόμα νέος θύμα τροχαίου (pic)
Ο θάνατος του έφερε το θρήνο στους συμπαίκτες του, ενώ ήδη ξεκίνησαν τα σχόλια αποχαιρετισμού του στο facebook, με τους φίλους του να γράφουν ότι έφυγε σαν πρωταθλητής. Ο πόνος όμως για την οικογένεια του είναι μεγάλος. Έφυγε αφήνοντας πίσω του, ένα μικρό παιδί.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες τραγικό θάνατο είχε βρει στον δρόμο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο Βαγγέλης Πασπαλιάρης, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού την κοινωνία της Πάτρας είχε συγκλονίσει ο χαμός του Αντώνη Μαγδάκη. Ευχή όλων να μην υπάρξει άλλος τέτοιος θάνατος…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected