Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Κερδίζουν Κρετέιγ και Τσβόλε

1000x600Μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Παρασκευή επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Έχουμε, μάλιστα, ένα αρκετά «γεμάτο» κουπόνι στα χέρια μας, καθώς επιστρέφουν στη δράση η Α’ Γαλλίας, οι Α’ και Β΄ Ολλανδίας, αλλά και οι «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, μεταξύ άλλων.

Στηρίζουμε Κρετέιγ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι Κρετέιγ – Σατορού, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.80. Με το “αριστερό” μπήκε η χρονιά για την Κρετέιγ, που είχε πολύ προβληματική εικόνα στο ματς της πρεμιέρας με την Τουρ και ηττήθηκε με 4-2. Ευκαιρίες πάντως έκανε η ομάδα του Ινσμπερζέ, αλλά η αντίπαλός της αποδείχτηκε πολύ πιο αποτελεσματική από την ίδια κι έφτασε στη νίκη. «Ήταν περίεργο το γεγονός πως η Τουρ είχε τόσο λίγες ευκαιρίες για γκολ και μας έβαλε τέσσερα γκολ. Ήταν βέβαια μόλις το πρώτο ματς της σεζόν», δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος ο έμπειρος τεχνικός. “Φωτιά” βάζουν στη Σατορού, από την άλλη, οι γαλλικές Αρχές. Το συγκρότημα του Γκαστιέν είχε υποβιβαστεί πέρυσι στη National αλλά κέρδισε τελικά την παραμονή λόγω της μη αδειοδότησης της Λουζενάκ που είχε κερδίσει την άνοδο από την 3η κατηγορία.

Την Πέμπτη ωστόσο ήρθε η απόφαση της διεύθυνσης οικονομικού ελέγχου της Γαλλίας για να δικαιώσει τον σύλλογο στην ένσταση που είχε καταθέσει και πλέον μένει να πάρει το “ok” και από την γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να… ανέβει κι επίσημα! Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση; Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να μην επηρεάσει το μέλλον της Σατορού. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με ήττα τις φετινές τις υποχρεώσεις, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από την Τρουά, έπειτα από πολύ “φτωχή” εμφάνιση. Ούτως ή άλλως θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό και στο τρέχον πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα άλλα είναι τα θέματα που την “καίνε” τη δεδομένη στιγμή.

Νίκη για Τσβόλε

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Τσβόλε – Ουτρέχτη για την πρεμιέρα της Α’ Ολλανδίας. Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ολλανδίας πριν από λίγες μέρες (επικράτησε 1-0 του Άγιαξ στο Άμστερνταμ) η Τσβόλε ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2014/15. Το κλίμα στην ομάδα είναι πανηγυρικό για τους δύο τίτλους που κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα απέναντι στον «Αίαντα», γεγονός που δικαιολογεί το «sold out» που αναμένεται στο «IJsseldelta» για την αποψινή αναμέτρηση. Με νέο προπονητή στην τεχνική ηγεσία της, από την άλλη, ξεκινάει το πρωτάθλημα Ολλανδίας 2014/15 η Ουτρέχτη. Ο Ρομπ Άλφλεν αντικατέστησε τον Γιαν Βόουτερς ο οποίος δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να καταλάβει τη 10η θέση της βαθμολογίας την περασμένη σεζόν με τους φιλοξενούμενους. Με πέντε σημαντικές απουσίες, παράλληλα, θα παραταχθεί η Ουτρέχτη στην αποψινή αναμέτρησή της κόντρα στην Τσβόλε. Ο 46χρονος προπονητής της δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντουπλάν (31 χρονών/δεξιός μέσος), Γιάνσεν (28 χρονών/μεσοεπιθετικός), Ρούιτερ (27 χρονών/τερματοφύλακας), Μπόιμανς (24 χρονών/επιθετικός) και Τζούλο (25 χρονών/αριστερός μπακ).

Σαν Πάουλι με κάλυψη

Συνέχεια με τη Β’ Γερμανίας και το ματς Άαλεν – Σαν Πάουλι με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στόχος και φέτος για την Άαλεν δεν είναι άλλος από τη γρηγορότερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής της και οι εκτιμήσεις τη θέλουν να πηγαίνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Ως εκ τούτου ο βαθμός που πήρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στη Λειψία, μόνο ικανοποιημένη μπορεί να την αφήνει. Μπορεί άλλωστε να είχε μία νεοφώτιστη ομάδα απέναντί της, πλην όμως πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς συλλόγους της Zweite Liga και θεωρείται εκ των φαβορί για να χτυπήσει την άνοδο. Το συγκρότημα του Φράμπετς, από την άλλη, πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση και το τελικό 1-1 κόντρα στην Ίνγκολσταντ δεν μπορεί παρά να την αφήνει ευχαριστημένη, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να αποχωρήσει με άδεια χέρια. Ο προπονητής της πάντως προανήγγειλε αλλαγές ενόψει του αποψινού αγώνα και θεωρούμε ότι η Σαν Πάουλι μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα.

«Κρατάει» η Ντροχέντα

Η επόμενη επιλογή μας προκύπτει από την Ιρλανδία και είναι η Ντροχέντα με χάντικαπ +1 γκολ σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρησή της με την Ντάνταλκ (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Ντροχέντα. Αν η Ντροχέντα ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Αγνώριστη προς το καλύτερο παρουσιάζεται τις δύο τελευταίες εβδομάδες η Ντροχέντα καταφέρνοντας να πάρει σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σάμροκ με 1-0, ενώ την περασμένη αγωνιστική νίκησε εύκολα με 4-0 εντός έδρας τη Γιου Σι Ντι. Ανέβασε τη διαφορά της στο +7 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και θεωρούμε ότι απόψε μπορεί να «αντέξει» κόντρα στην Ντάνταλκ και να επιβεβαιώσει το στοίχημά μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected