Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία

DSCN9298Στην Ανατολική Ημαθία βρέθηκε σήμερα το Imathia Sports News, παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία του Εθνικού Κλειδιού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “κυανόλευκοι”, με νέα διοίκηση φέτος και με παίκτη – προπονητή τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη, συνεχίζουν με καθημερινές προπονήσεις το φετινό καλοκαίρι, ενώ το αύριο Σάββατο δίνουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι με την άφιξη μας στο Δημοτικό Γήπεδο του Κλειδιού, μας ήρθε στη μνήμη η παρουσία του Θεόδωρου Περηφανόπουλου που λάτρεψε αυτή την ομάδα και προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο ζεστά με δέχτηκε από την πρώτη στιγμή ο φίλος Θόδωρας. Από τους πλέον φανατικούς της ιστοσελίδας μας, είμαι σίγουρος πως εκεί που βρίσκεται θα μαθαίνει καθημερινά τα νέα της αγαπημένης του ομάδας…

Αρκετά “ψαρωμένος” αλλά 100% σίγουρος για τη φετινή πρόκληση στην καριέρα του, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης μας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και μας μίλησε για όλους και για όλα. Στις δηλώσεις του στην κάμερα επεσήμανε το πόσο περήφανος ένιωσε όταν δέχτηκε την πρόταση των διοικούντων αλλά και το τι έχει στο μυαλό του για τη φετινή σεζόν που πλησιάζει. Τις δηλώσεις του θα δείτε αργότερα από το Imathia Sports News.

Τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν 20 ποδοσφαιριστές της ομάδας, με ορισμένες δικαιολογημένες απουσίες αλλά και τη μία προσθήκη που ενδεχομένως να κάνει στο ρόστερ η “κυανόλευκη” ομάδα. Παρόντες και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τρεις από τους οποίους μάλιστα προέρχονται από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

DSCN9274

Από αριστερά : Γιώργος Μυλωνάς, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Πολυζόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Άρης Πετικόπουλος

Τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας :

9/8 με Ολυμπιακό Κυμίνων εκτός

13/8 με Νησαϊκό εκτός

20/8 με Μακροχώρι εντός

23/8 με Δόξα Άδενδρου (δεν έχει οριστεί η έδρα)

Δείτε το φωτορεπορτάζ και τα πλάνα από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected