Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος – “Θα γίνει μείωση, όποιος δεν θέλει ας έρθει στο γραφείο…”

6e7036c4857ff8addf5487d08944ea88_LΈξαλλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος μετά τον αποκλεισμό από τη Σαράγιεβο, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και… έριξε τις βόμβες του!

Ο Γιώργος Σπανός ήταν από τους ανθρώπους που πικράθηκε περισσότερο από τον αποκλεισμό του Ατρόμητου. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου ήταν περισσότερο ενοχλημένος από την εμφάνιση και την νοοτροπία της ομάδας παρά από αυτό καθ’ αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι, μετά την ήττα από τη Σαράγιεβο στην παράταση, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και… τα έψαλλε για τα καλά στους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

«Αυτή δεν ήταν εικόνα. Θα γίνει μείωση 20% στα συμβόλαια όλων σας και όποιος δεν θέλει, ας έρθει αύριο το πρωί στο γραφείο μου να το λύσει. Θα έχει ένα μήνα να βρει ομάδα», ήταν η πλέον χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Σπανού προς τους παίκτες, η οποία δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις του αλλά και την ενόχλησή του από την εικόνα της ομάδας. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ατρόμητου έκανε γνωστό στους συνεργάτες του ότι αν η ομάδα δείξει καλό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε το «ψαλίδι» τα συμβόλαια δεν θα ισχύσει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected