BET

Betarades.gr – Νίκη για Μπραουνσβάιγκ, προβάδισμα η Ναντ

1000x600Σάββατο που θυμίζει κάτι από… χειμώνα, από στοιχηματικής άποψης, το σημερινό, καθώς έχουμε ένα αρκετά «γεμάτο» κουπόνι στα χέρια μας. Επτά ματς διεξάγονται σήμερα για την Α’ Γαλλίας, οι Ολλανδοί έχουν επιστρέψει στα γήπεδα, στο Νησί έχουμε φουλ δράση στη Σκωτία και τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ δραστηριότητα υπάρχει τόσο στη Λατινική Αμερική, όσο και στη Σκανδιναβία.

Κερδίζει η Μπραουνσβάιγκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το «δυνατό» σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Μπραουνσβάιγκ – Χαϊντενχάιμ. Η Μπραουνσβάιγκ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς της πρεμιέρας με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ (2-2) έχοντας και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Περιμένει, δε, την ένθερμη στήριξη των οπαδών της στο σημερινό, πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν. Η Χαϊντεχάιμ, από την άλλη, έκανε μία σπουδαία ανατροπή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη ΦΣΒ κι αγωνιζόμενη με αριθμητικό πλεονέκτημα για ολόκληρο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Zweite Liga. Απόψε βέβαια την περιμένει σαφώς δυσκολότερο έργο, με τον τεχνικό Σμιντ να τονίζει πως: «Η Μπραουνσβάιγκ είναι ομάδα που θα παλέψει σίγουρα για την άνοδο. Οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται για καιρό μαζί κι έχουν εξαιρετική νοοτροπία. Δεν έχει καμία πραγματική αδυναμία».

Ναντ και Μπρέντα τον πρώτο λόγο

Συνέχεια από τη Γαλλία και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα της Ναντ με τη «νεοφώτιστη» Λανς. Πρεμιέρα στη Ligue 1 και στη Ναντ επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους. Πιο έμπειρα τα «καναρίνια», θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, ενώ, στο αντίπαλο «στρατόπεδο» η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Εξαιτίας του προβλήματος που υπάρχει σχετικά με την αδειοδότηση δεν ήταν δυνατόν να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα. Ο σχεδιασμός ξεκίνησε, ουσιαστικά, λίγες μόνον ημέρες πριν, ενώ δεν έχει ακόμη την άδεια να πραγματοποιήσει μεταγραφές και θεωρούμε ότι η Ναντ σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα.

Επόμενη στάση στην Ολλανδία και το ματς Μπρέντα – Εξέλσιορ με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10. Πρεμιέρα και για τις δύο στο πρωτάθλημα, με την Μπρέντα να έχει προβάδισμα νίκης. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από την αντίπαλό της, με την Εξέλσιορ να θεωρείται, μάλιστα, μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και οι γηπεδούχοι έχουν το πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Νίκες για Φόλκερκ και Σαντιάγκο Γουόντερερς

Σημείο προκύπτει και από την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας και είναι το «Διπλό» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Κάουντενμπιθ – Φόλκερκ. Μοναδικός στόχος της Κάουντενμπιθ είναι η παραμονή στην κατηγορία. Στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στη σεζόν δεν τα κατάφερε στο Τσάλεντζ Καπ και ηττήθηκε στην παράταση από την Μπρέχιν με 3-1. Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της Κλάιντ και πανηγύρισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ με γκολ στις καθυστερήσεις. Έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε η Φόλκερκ, από την άλλη, στο περσινό πρωτάθλημα, όπου βρέθηκε μία ανάσα από την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία. Δεν είναι μόνο ότι έφτασε ως τους τελικούς των πλέι οφ για να χάσει τελικά από τη Χάμιλτον, αλλά κι ότι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος τερμάτισε μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Νταντί Ο στόχος δεν αλλάζει και φέτος, πόσω μάλλον από τη στιγμή που εμφανίζεται ενισχυμένη. Έχει ξεκινήσει πολύ ζεστά τη σεζόν, νίκησε στο Τσάλεντζ Καπ την Ιστρ Στέρλινγκ με το εμφατικό 7-1, αλλά και την Μόντροουζ το Λιγκ Καπ με 3-1.

Από τη Λατινική Αμερική, επιλέγουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Σαντιάγκο Γουόντερερς – Ικίκε, για το πρωτάθλημα της Χιλής. Μετά από δύο σερί νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Σαντιάγκο Γουόντερερς γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ουνιβερσιντάδ Ντε Τσίλε. Καλό, σχετικά, το ξεκίνημα για το συγκρότημα του Εμιλιάνο Αστόργκα, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ικίκε που αγνοεί τη νίκη εδώ και έντεκα ματς! Πιο συγκεκριμένα μετράει τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, οι δύο από τις οποίες αφορούν το φετινό πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected