B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά Προετοιμασίας – Τέσσερα ματς το Σάββατο (9/7)

dscn4562Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου 9 Αυγούστου όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας. Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ωστόσο οι προπονητές επιλέγουν τα φιλικά για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Το πιο σπουδαίο ματς διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων, όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος φιλοξενεί τον ΑΣ Ειρηνούπολης, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων των “πρασίνων”, στα αποκαλυπτήρια της ομάδας για τη φετινή περίοδο. Πρεμιέρα ωστόσο και για την ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος νεοφώτιστη ομάδα της Ειρηνούπολης, που μετρά 5 μέρες προετοιμασίας μέχρι στιγμής και ενώ δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της για τη φετινή σεζόν. Κάτι που έχει πράξει σε μεγάλο βαθμό η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που διατήρησε τον περσινό κορμό και πρόσθεσε στο ενεργητικό της παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη φετινή προσπάθεια.

Πολύ σημαντικό φιλικό διεξάγεται και στη Μελίκη, όπου ο δευτεραθλητής Φίλιππος υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (φωτ. από το αντίστοιχο περσινό φιλικό). Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου, με τις πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ αλλά και τις τρεις μέχρι στιγμής προσθήκες, φαντάζει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι ωστόσο αναμένεται η ενίσχυση τις επόμενες μέρες, με πρόσωπα μάλιστα που θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε να διατηρήσουν οι “ερυθρόλευκοι” τα περσινά σκήπτρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Σάββας Αβετίδης θα τεστάρει τους παίκτες τους σε ακόμη ένα φιλικό, μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης 7/8 κόντρα στη Βέροια Κ17. Οι “πράσινοι” έχουν διατηρήσει τον κορμό από την περσινή επιτυχημένη χρονιά στην Α2 Ερασιτεχνική και αναμένεται να ενισχυθούν με παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα στο Imathia Sports News ο Σάββας Αβετίδης.

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός Κλειδιού μεταβαίνει στα γειτονικά Κύμινα, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που αναμένεται φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη έχει την ευκαιρία για τα πρώτα (πρώιμα ωστόσο) συμπεράσματα απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη (πέρσι εργάστηκε στον Καμπανιακό), του Διονύση Γρηγορόπουλου (προπονητής τερματοφυλάκων στο Μακροχώρι) και των Βαλάντη Γρηγοριάδη (από την ΑΕ Καψόχωρας και Ηλία Ελευθεριάδη (μέχρι πρότινος στο Μακροχώρι)

Τέλος, στην Παναγιωπούλα της Νάουσας, η Δόξα του Γιώργου Κασαπίδη υποδέχεται τον νεανικό Ολυμπιακό Νάουσας, στο δεύτερο φιλικό των “ερυθρόλευκων” μετά το ματς της Κουτσούφλιανης κόντρα στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης (0-4).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της αυριανής μέρας :

18.15 (Δημοτικό Γήπεδο Κυμίνων) Ολυμπιακός Κυμίνων – Εθνικός Κλειδιού

18.30 (Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων)  Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΣ Ειρηνούπολης

18.30 (Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης)  Φίλιππος Μελίκης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

18.30 (Γήπεδο Παναγιωπούλας)  Δόξα Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected