Super League 1

Κέρκυρα – Φλαμουρτάρι (2-1) Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραγκός

606ced25fd337d7998877465aa046a46_LΗ Κέρκυρα με τα γκολ των Ρόχας στο 47΄ και Γεωργακόπουλου στο 74′ επικράτησε με ανατροπή με 2-1 της Κυπελλούχου Αλβανίας Φλαμουρτάρι αφήνοντας κατά διαστήματα καλές εντυπώσεις.

Το φιλικό αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Κέρκυρα στο ΕΑΚ, μετά τα έργα «ανακατασκευής» του αγωνιστικού χώρου, που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φλαμουρτάρι ήταν πιο επικίνδυνη και στο 17′ ο Σέτκους απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γκ. Λίκα ενώ στο 30′ από το κόρνερ που εκτέλεσε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καϊκούτ όπως υπέδειξε ο διαιτητής Πουλημάς δείχνοντας την βούλα του πέναλτι. Στην εξέλιξη ο Μουζάκα έκανε το 0-1.

Στο 39′ πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα με την εκτέλεση του Καϊκούτ αλλά η μπάλα πέρασε περίπου μισό μέτρο πάνω από το δοκάρι του Ι. Λίκα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων νέο επικίνδυνο σουτ του Σεχάι από το ύψος της περιοχής με τον Σέτκους να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία της στα πρώτα δευτερόλεπτά του με το σουτ του Ρόχας για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 47′ από τον ίδιο μετά την έξοχη μπαλιά του Χαβίτο.

Η ανατροπή του σκορ και το 2-1 για την Κέρκυρα ήρθε στο 74′ μετά από την υπέροχη προσπάθεια του Μπόρχα που έστρωσε στον Γεωργακόπουλο και αυτός δεν αστόχησε. Τέλος στο 81′ ο Γεωργακόπουλος βρήκε σωστά στα δεξιά του τον επερχόμενο Ομπράντοβιτς αλλά η μπάλα από το σουτ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μαρκόφσκι και Σαμπανίδης ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας που έμειναν εκτός αποστολής.

Κέρκυρα : Σέτκους (63΄ Κουτζαβασίλης), Βενέτης (63΄ Μπόρχα), Παρασκευαϊδης (46΄ Μαραγκός), Ναγιάρ (46΄ Ομπράντοβιτς), Καϊκούτ (63΄ Ζορμπάς), Ρόχας (63΄ Κρητικός), Γκόμες (63΄ Ανδρεόπουλος), Καρντόσο (63΄ Γεωργακόπουλος), Κανακούδης (63΄ Βλάχος), Κόντος (46΄ Ντιμιτρόφσκι), Χαβίτο (63΄ Καραγιαννίδης).

Φλαμουρτάρι : Ι. Λίκα, Σακάι, Μέντες, Βελιού (61΄ Κρασνίκι), Μίτσι (67΄ Μέτο), Μουζάκα (67΄ Γκέρκο), Τελούσι (67΄ Λ. Λίκα), Κούκι (59΄ Κούκι), Γκ. Λίκα (46΄ Λένα), Σεχάι (59΄ Ιντριζάι), Αμπιλαλιάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected