Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κ15 – Βέροια Κ17 (γεν. 1999) 0-1

Την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους γεννηθέντες το 1999 είχε σήμερα στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας ο Δημήτρης Χριστοφορίδης. Ο προπονητής της Κ17 επέλεξε να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά τους συγκεκριμένους παίκτες με αντίπαλο την ομάδα της Κ15 του ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται αυτή την εποχή στο ορεινό Βέρμιο, ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα τους.

Οι πιτσιρικάδες της “Βασίλισσας” είχαν πολύ καλή εμφάνιση και εκτός του τέρματος του Χρυσόπουλου με απευθείας φάουλ στο πρώτο μέρος, είχαν και δοκάρι με τον Καραγιάννη στο 35′ ώστε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Οι γηπεδούχοι, που πέρσι έφτασαν μέχρι τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου ηττήθηκαν από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, απέδειξαν πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής του “δικεφάλου”, ενώ η προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Κουτσούφλιανης αποτελεί εκ των πραγμάτων τεράστια εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η σύνθεση της Βέροιας Κ17 (γεν. 1999)

Νικολαϊδης (41′ Τσιμπρής), Πατσιαβούρας, Βύζας, Χρυσόπουλος, Τσουλχάι (48′ Σαρακατσιάνος), Γκότσης (57′ Μίλης), Βασιλειάδης (55′ Κρίπας), Μυλωνάς (50′ Αϊρατζής), Στογιάννης (57’΄Ιακωβίδης), Μουρατίδης (41′ Σουγγαρής), Καραγιάννης.

Επόμενο φιλικό για την Κ17 της Βέροιας, την Τετάρτη 13/8 στη Μελίκη κόντρα στον τοπικό Φίλιππο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected