Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Football League – Αναγνωστόπουλος για Επισκοπή, Μπερτέν για Καλαμαριά!

anagnostopoulos_610x400 (1)

Το φιλικό που άφησε ωραία γεύση τόσο ως προς την εικόνα της Επισκοπής όσο και προς το σκορ (2-5 επί του Ηλυσιακού), ανήκει ήδη στο παρελθόν. Το πρωί της Δευτέρας, η ρεθυμνιώτικη ομάδα έκανε την καθιερωμένη αποθεραπεία ενώ για επιπλέον «ξεμούδιασμα», οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν 5-2 με τον κόουτς Ανυφαντάκη να συμμετέχει σ’ αυτό…

Ακολούθως, δόθηκε το πρώτο ρεπό το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ στις 22.00. Την Τρίτη όμως, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά με το εγερτήριο να έχει οριστεί στις 07.30 για την πρώτη πρωινή. Η Επισκοπή θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της στην προετοιμασία παρ’ ότι θα μεταβεί μία ημέρα μετά (Τετάρτη, 13/8, 18.00) στα Ψαχνά για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ηρακλή.

Έκλεισε Αναγνωστόπουλο!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” συμφώνησαν με την Επισκοπή για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου με τη μορφή δανεικού. Ο Αναγνωστόπουλος είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,85 μ. και είναι “προϊόν” των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού!

bertin31_610x400

Μετά από τον Ζαν Ακάσου, ο Απόλλων θέλει να βάλει στο ρόστερ του και έναν ακόμη πρώην παίκτη της Νίκης Βόλου. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με την ομάδα της Καλαμαριάς. Ο 23χρονος μέσος πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Είναι 23 χρονών και κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές με τη Νίκη στην περασμένη περίοδο. Οι δυο πλευρές είναι κοντά πλέον στη συμφωνία. Ο Μπιτσάκος έχει αγωνιστεί επίσης στον Βύζαντα, την Κόρινθο και τον Ιωνικό. Παράλληλα, ενδιαφέρον εξακολουθεί να υπάρχει για τον Χρήστο Παληγεώργο.

«Κλεισμένος» ο Μπερτέν

Η προσπάθεια ενίσχυσης πάντως συνεχίζεται. Οι «κοκκινόμαυροι» περιμένουν την άφιξη του Φραντς Μπερτέν, προκειμένου να επεκτείνουν ουσιαστικά τη συνεργασία τους, αφού ήταν στο ρόστερ της περασμένης χρονιάς από τον Ιανουάριο και έπειτα. Ο Αλεξίου τον ήθελε πολύ, με συνέπεια να αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του.

Η πρώτη δωδεκάδα

Μέχρι στιγμής ο Απόλλων έχει έρθει σε συμφωνία με 12 ποδοσφαιριστές. Οι Κατσαρός, Ακάσου, Ολίσε, Εμπαγιέ, Δήμου, Λουιζίδης, Κουρούπης, Μαυροκεφαλίδης, Βρονταράς, Παπαδόπουλος, Αναστασίου και Ευσταθίου ανήκουν και επίσημα στο ρόστερ. Χρειάζονται κι άλλες ωστόσο κινήσεις. Μάλιστα, μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα αναχωρήσουν για τη Νάουσα, αναμένεται να γίνουν άλλες 5-6 προσθήκες για την ομάδα του Απόλλωνα. Συν τοις άλλοις, πρόκειται να ενσωματωθούν στην ομάδα και ορισμένοι από την ομάδα των νέων.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected