Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Οκτώ μεταγραφές και συνεχίζει…

157b5649f1016c82a0ad8fa6a516f907_b75e99814d6eb3c6e956ebc33fc8557e_DSC_0006Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη της περασμένης χρονιάς στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η πορεία του εντυπωσιακή και μάλιστα αρκετοί παίκτες κέντρισαν το ενδιαφέρον ομάδων παραπάνω κατηγοριών και τελικά αποκτήθηκαν.

Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και μάλιστα αυτή τη στιγμή στο σύλλογο υπάρχουν 23 παίκτες και 5 νεαροί (Ζήσαρος, Καλαμάς, Καραμήτσος, Σακοράφας, Λεβέντης, Μεμσούρ).

Η διοίκηση κατάφερε να κρατήσει αρκετούς παίκτες από την περασμένη σεζόν και μέχρι στιγμής έχει κάνει 8 μεταγραφές. Ο λόγος για τους Γκαμπέτα, Αγριόδημο, Παπαϊωάννου, Καλφούτζο, Μανακούσιο, Μπαλή, Σενκάι, Καραγιάννη.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα θέλει να πάρει έναν τερματοφύλακα μετά και την μεταγραφή του Γούπου στον Εθνικό Γαζώρου, αφού έμεινε ο έμπειρος Νούσιας και ένας νεαρός, ενώ ψάχνει και για έναν κεντρικό αμυντικό.

Στόχος της ιστορικής Τσαριτσάνης είναι να κάνει μια αξιόλογη χρονιά και φυσικά να κρατηθεί στην κατηγορία. Η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι και φέτος η ίδια, με τον τεχνικό του συλλόγου να δουλεύει με πολλά νέα παιδιά που έχουν όρεξη για διάκριση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected