Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Η προεργασία για τη συμμετοχή στη Γ Εθνική

lef2Ένα από τα πιο δύσκολα και ίσως από τα πιο….θυελλώδη στην ιστορία των Λευκαδίων είναι το φετινό καλοκαίρι. Οι διεργασίες που ακολούθησαν την παραίτηση του κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη και η προσπάθεια παλαίμαχων παικτών για τη συμμετοχή στη Γ Εθνική, χαρακτήρισαν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα του ΠΑΣ και μετά την απόσυρση των συγκεκριμένων ανθρώπων από κάθε προσπάθεια, η ομάδα μπήκε και πάλι σε δεινή θέση.

Ωστόσο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από τα Λευκάδια, η επιτροπή που συστήθηκε για την επόμενη μέρα κατάφερε αρχικά να συγκεντρώσει τα χρήματα για τη συμμετοχή της ομάδας στην κατηγορία (500€ το παράβολο για την ΕΠΟ, το οποίο κατατέθηκε την Παρασκευή 8/8) ενώ ήδη πραγματοποίησε τις πρώτες επαφές για τη συγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος που θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα.

Το Imathia Sports News γνωρίζει επακριβώς τα πρόσωπα και οι σύλλογοι που ήρθαν σε επαφή με την εν λόγω επιτροπή, ωστόσο προς σεβασμό των ανθρώπων που προχωρούν τις επαφές (αλλά και αυτών στους οποίους έγινε η πρόταση) δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα.

Σε κάθε περίπτωση, τρεις είναι οι άνθρωποι στους οποίους έγινε κρούση για την δημιουργία της ομάδας που θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική και μάλιστα στη μία από αυτές μπορεί να γίνει με την εγγραφή όλων των ποδοσφαιριστών του εν λόγω συλλόγου στον ΠΑΣ με τη μορφή υποσχετικής. Και στις τρεις επιλογές, υπάρχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όπως επίσης και οι αντιδράσεις.

Εμείς ευχόμαστε να επιλεγεί τελικώς η καλύτερη περίπτωση για την ομάδα των Λευκαδίων και να ακολουθήσει (με κάθε δυνατή προσπάθεια) η καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, με σεβασμό και εκτίμηση στον κόσμο της ομάδας που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected