Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (2-0) Η πρώτη κούπα της χρονιάς (vid)

397db4c7bf8ecfde1e48d47b766e033a_LΗ Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη φετινή σεζόν επικρατώντας 2-0 της Σεβίλλης στο Σούπερ Καπ Ευρώπης, κατακτώντας το για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Ύστερα από 12 χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε πέρυσι να κατακτήσει το δέκατο Champions League της ιστορίας της. Η «βασίλισσα» όμως, δεν έμενε σε αυτόν τον τίτλο και ήθελε να προσθέσει ακόμα έναν στην Ευρωπαϊκή της γκάμα.

Ο λόγος για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, που έχει κατακτήσει μία φορά στο παρελθόν. Οι «μερένγκες» αντιμετώπισαν στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ τη Σεβίλλη κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και επικρατώντας 2-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αστέρας μπορεί να θεωρούταν αμφίβολος για τη συγκεκριμένη μάχη, ωστόσο όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά κατάφερε να κρίνει και το νικητή για να σημειώσει δύο τέρματα και να δώσει ουσιαστικά ακόμα έναν τίτλο στην ομάδα του.

Στο μισάωρο, ο Μπέιλ έκανε εξαιρετική σέντρα για να βάλει την προβολή από κοντά ο Πορτογάλος και να ανοίξει το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, όταν ο Ρονάλντο με σουτ από τα πλάγια δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μπέτο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Το ντεμπούτο τους με τη Ρεάλ έκαναν οι Χάμες Ροντρίγκες και Τόνι Κρόος, χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν, κάτι λογικό, καθώς χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καριέρας τους.

Ρεάλ Μαδρίτης : Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο (84’ Μαρσέλο), Καρβαλιάλ, Κρόος, Ροντρίγκες (72’ Ίθκο), Μόντριτς (86’ Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.
Σεβίλλη : Μπέτο, Φάτσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Παρέχα, Κόκε (84’ Φιγκέιρας), Κρισόβιακ, Καρίσο, Σουάρεζ (78’ Ρέγες), Βιτόλο, Βιντάλ (66’ Άσπας), Μπακά.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0GmlctGZcQ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected