Διάφορα

Συγκλονιστική είδηση από ΗΠΑ – Αυτοκτόνησε ο Γουϊλιαμς!

823badc32e78953f4a3dcaf264690f6a_LΣύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για αυτοκτονία!

Ενας από τους πλέον αγαπητούς πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης και ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε το πρωί της Δευτέρας (11/08) στις 11:55 (ώρα Καλιφόρνια), όπως αναφέρουν και οι τοπικές αρχές. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση στους αναρίθμητους θαυμαστές του.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην άμεση δράση για να αναφέρει πως ένας άνδρας βρέθηκε αναίσθητος και χωρίς να αναπνέει μέσα στην κατοικία στην περιοχή Τάιμπουρον της Καλιφόρνια. Επρόκειτο για τον κοσμαγάπητο πρωταγωνιστή, ο οποίος φέρεται να έχει αυτοκτονήσει σε ηλικία 63 ετών. Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει τις επόμενες ώρες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Περισσότερα εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected