Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικά προετοιμασίας ΕΠΣ Ημαθίας – Η ανάλυση των 10 αγώνων (13/8)

DSCN9459Δέκα αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας περιελάμβανε το χθεσινό (13/8) πρόγραμμα της ημέρας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις επίσημες υποχρεώσεις τον επόμενο μήνα. Το Imathia Sports News βρέθηκε σε τρία γήπεδα, κατέγραψε το ρεπορτάζ ενώ πλούσιο είναι το φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Αναλυτικά τι σημειώσαμε από τα ματς :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Βέροια Κ20  0-4 (Παπαγεωργίου, Μπουρδάνος, Καχάλης, υπό δοκιμή)

10570265_721682931232985_2325032903037242793_n

Εντυπωσιακή απόδοση από την Κ20 της Βέροιας, απέναντι στην κουρασμένη ομάδα των Τρικάλων. Το συγκρότημα του Στέφανου Γαϊτάνου απέδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων (εκκίνηση σε 10 μέρες περίπου), με ένα ρόστερ καθ’ όλα έτοιμο για τον φετινό “μαραθώνιο” του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, η οποία αγωνίστηκε με 5 σημαντικές απουσίες, δεν θύμισε σε τίποτα την αντίστοιχη απόδοση του πρώτου φιλικού κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης, καθώς παρουσιάστηκε κουρασμένη και χωρίς τα ανάλογα τρεξίματα.

Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα: N. Μουσκεφτάρας, Άρ. Μηνούδης, Γ. Παντριάς, K Καρβούνης, Β. Ακρίβος, Μπ. Σαλτουρίδης, Β. Σερμπίνης, Σ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Χαλβατζής, Δ. Σούρλας, Μ. Γιάντσης, Hρ. Ελευθεριάδης, Γ. Ντάμτσιος, Σ. Καραούσογλου, Στ. Σούρλας, Γ. Παλιούρας, Μ. Δεμπρόπουλος και ο 15χρονος τερματοφύλακας Αντ. Ευαγγελόπουλος. (φωτ. και σύνθεση από trikala-imathias.blogspot.gr)

Ατρόμητος Διαβατού – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  2-1 (Σπανός, Καρατάσιος / Τέτος)

DSCN9466

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε χθες το Imathia Sports News (δείτε αργότερα φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα). Κάτω από αφόρητη ζέστη, Ατρόμητος και Αγροτικός Αστέρας πραγματοποίησαν την πρώτη και τρίτη αντίστοιχα φιλική αναμέτρηση για τη φετινή προετοιμασία. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έκαμψαν την αντίσταση της σαφώς βελτιωμένης ομάδας του Σάββα Αβετίδη. Τα γκολ σημειώθηκαν από το 40ο λεπτό και μετά, ενώ το νικητήριο τέρμα για τον Ατρόμητο (είχε ισοφαρίσει το τέρμα του Σπανού ο Σάκης Τέτος) πέτυχε ο επανακάμψαντας μετά από ένα χρόνο στην ομάδα, Αντώνης Καρατάσιος.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κοστογλίδης, Ασλάνογλου, Μπαζούκης, Φαρμάκης, Τσακαλίδης, Αρβανιτίδης, Σπανός, Τζιάλης, Χασάν, Καρατάσιος. Αγωνίστηκλαν και οι Λιλιόπουλος, Βοργιατζίδης, Ορτατζόγλου, Βράνας, Μανιόπουλος, Κλάψης, Πάτρας.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα, Τέτος, Αβετίδης, Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Χολέβας, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Σαμψωνίδης, Χάμπαλης, Κατσαπελίδης. Αγωνίστηκαν και οι : Τσανασίδης, Χειμωνίδης, Κοτσογιαννίδης, Ζέρβας, Τσιώμος, Σουλιώτης Γ., Σουλιώτης Α., Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Τσαουσίδης, Μανώλας, Γκιάλπης, Φεζουλάς.

Αχιλλέας Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας  1-2 (Μπράτσης / Γαλανός, Μώκας)

P8130083

Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τον Αχιλλέα να προηγείται στο πρώτο μέρος με τέρμα του Πέτρου Μπράτση και να έχει αρκετές προϋποθέσεις στο διάστημα αυτό. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Νάουσας ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε την ανατροπή με τέρματα των Γαλανού και Μώκα. Με τους “κυανόλευκους” αγωνίστηκαν και οι Παναγιώτης Καραμεταξάς (θα εκτελεί και χρέη βοηθού του Τάσου Μπράτση) και Χρήστος Χαρατσίδης, με τον δεύτερο να αποτελεί επίσημη μεταγραφή από τον ΓΑΣ Κοπανού (φωτ. από olympiakosnaousas.blogspot.gr)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού  2-3 (Θεοδοσιάδης, Γιαμαλίδης / Τόσκα, Δάιος, Κοσμίδης)

Εντυπωσιακό ματς στο ορεινό Βέρμιο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα παρά το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Για τους γηπεδούχους, ο Σάκης Γλώσσης αντιμετώπισε αρκετές σημαντικές απουσίες από το χθεσινό παιχνίδι και είδε τους παίκτες του να προηγούνται στο σκορ και στη συνέχεια να δέχονται τρία τέρματα. Οι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη πλευρά, απέδειξαν πως δίκαια συγκαταλέγονται στα φετινά φαβορί για την άνοδο, ενώ το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΓΑΣ πέτυχε ο Πάνος Τόσκα.

ΑΕ Καψόχωρας – Μακεδονικός Πλατάνου  1-0 (Μαυρίδης)

Χωρίς πολλές συγκινήσεις το χθεσινό φιλικό στην Καψόχωρα, με τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν του Μακεδονικού με 1-0. Καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους, παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, εξίσου θετική η εικόνα για τη νεοφώτιστη στην Α2 Ερασιτεχνική ομάδα του Πλάτανου.

ΑΕ Χαρίεσσας – Ακαδημία Βέροιας  1-1 (Σταυρίδης / Τηλκερίδης)

Ισοπαλία στο πρώτο φιλικό για αμφότερες τις ομάδες, με την Ακαδημία να εμφανίζεται εντελώς διαφορετική από την περσινή χρονιά όσον αφορά το ρόστερ. Το σύνολο του Τάσου Ανθυμιάδη προηγήθηκε με τέρμα του Μπάμπη Τηλκερίδη για να ισοφαρίσουν οι “κιτρινόμαυροι” (αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες) με τον Λάκη Σταυρίδη. Το ματς διήρκησε 80 λεπτά, με τη ζέστη να εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Σχοινά  3-0 (Δαρδακούλης, Τσέκα, Λούγγος)

DSCN9507

Το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε χθες το Imathia Sports News. Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου (αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο) δυσκολεύτηκε αρκετά από την μαχητική ΑΕ Σχοινά και χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ με τον Γιώργο Δαρδακούλη. Στη συνέχεια οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με τον Άρη να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα μέχρι το τέλος, με τους νεοαποκτηθέντες Έλτον Τσέκα και Λούγγο (δείτε αργότερα φωτογραφίες και στιγμιότυπα)

Άτλας Ζερβοχωρίου – Κεραυνός Επισκοπής  5-0 (Μπάμπος, Ισλαμίδης, Αλμαλιώτης Ν., Κοτσαγκόγκος, Λέκκας)

“Σαρωτικός” ο Άτλας στο πρώτο φιλικό, το οποίο διήρκησε τρία 25λεπτα. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη ήταν άκρως αποτελεσματική, είχε την απόλυτη πρωτοβουλία στο παιχνίδι και πέτυχε πέντε τέρματα στην ενισχυμένη φέτος ομάδα της Επισκοπής. Στον Κεραυνό, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Ντέλλα που απουσιάζει με άδεια, έκαναν ντεμπούτο οι Χάρης Παραστατίδης και Παναγιώτης Ντάτσης, οι οποίο μεταγράφηκαν από τον Αχιλλέα Νάουσας. Στα αξιοσημείωτα, το πρώτο γκολ του Πέτρου Μπάμπου με τη φανέλα του Άτλα αλλά και η επιστροφή με τέρμα του Νίκου Αλμαλιώτη.

Φίλιππος Μελίκης – Βέροια Κ17  2-2 (Μπούφι, Λουμάνι / Σαρκατζής, Τσιούχας)

Μοιρασμένο το παιχνίδι στη Μελίκη, με τη Βέροια Κ17 να επαναλαμβάνει τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων φιλικών. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη συνέχισε αήττητη στην προετοιμασία, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο της φιλικό ο Φίλιππος Μελίκης, παρόλο που αγωνίστηκε με σύνθεση…ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών. Πρώτο τέρμα για τον Μπούφι στη φετινή χρονιά, γκολ και για τον Ρομάριο Λουμάνι, που προπονείται με την ομάδα του Φίλιππου αναζητώντας ταυτόχρονα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Νησαϊκός – Εθνικός Κλειδιού  0-1 (Παρασχόπουλος)

DSCN9534

Πρεμιέρα για την ομάδα του Νησαϊκού, που επιστρέφει στα Ημαθιώτικα δρώμενα μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα του Γιώργου Πατρίκα έδωσε το πρώτο της ματς με την πράσινη φανέλα και άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι σε έναν ανώτερο (και πιο έτοιμο) αντίπαλο. Ο Εθνικός πήρε τη νίκη με ένα πολύ ωραίο γκολ του Παρασχόπουλου (θα το δείτε αργότερα σε βίντεο), ωστόσο φανέρωσε σημάδια κόπωσης από την επίπονη προετοιμασία. Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο του Νησίου και εκτός του ρεπορτάζ, θα δείτε τις δηλώσεις του Πόλυ Χουρσουζίδη αλλά και του προπονητή της ομάδας του Νησαϊκού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected