Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-3

Ένα ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι το απόγεμα της Πέμπτης στην ιστορική Τσαριτσάνη. Ο τοπικός Οικονόμος προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά – πρόκληση στη Γ’ Εθνική και αντιμετώπισε σε φιλικό ματς τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι στον 3ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Και οι δύο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας, τελικό αποτέλεσμα 3-3 με τους δύο τεχνικούς (Κατσάρα – Στύλο) να δοκιμάζουν αρκετούς παίκτες και παράλληλα να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς. Αξίζει να τονίσουμε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Βλιώρας αναγκάστηκε στο πρώτο ημίχρονο να διακόψει για λίγα λεπτά το ματς ώστε οι παίκτες να δροσιστούν λίγο αφού η ζέστη ήταν έντονη. Το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετές φάσεις και έξι γκολ.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Γιάννης Προβίδας που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κοζάνης

 

Ο Οικονόμος μπήκε καλύτερα στο ματς και στο πρώτο τριαντάλεπτο κυριάρχησε. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο ρυθμός του ματς έπεσε.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται καλύτεροι. Ο Οικονόμος σε γενικές γραμμές άφησε υποσχέσεις και έδειξε πως και τη νέα χρονιά θα παρουσιάσει κάτι καλό, αφού διαθέτει παίκτες με όρεξη και πάθος για διάκριση. Δύο γκολ για την ομάδα της Λάρισας πέτυχε ο αναγεννημένος Ηλίας Καραγιάννης και ένα ο Κουλτσιάκης.

* Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Οικονόμο την ερχόμενη Τρίτη με τον Τύρναβο στην Τσαριτσάνη.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Καραγιάννη από δεξιά, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

9’ Από εξαιρετική μπαλιά του Κουμπούρα, ο Καραγιάννης πήρε την κόντρα, πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

10’ Από φάουλ του Καραγιάννη, ο Παπαϊωάννου «τσίμπησε» τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ.

42’ Απευθείας φάουλ του Κοτσιαρίδη, η μπάλα στα δίχτυα (1-1).

45’ Ο Τασίδης με κοντινό πλασέ παραλίγο να σημειώσει γκολ για τους φιλοξενούμενους.

64’ Ο Καραγιάννης μετά από λάθος συνεννόηση (τερματοφύλακα – αμυντικών) «τσίμπησε» τη μπάλα και έκανε το 2-1.

72’ Ο Τρικαλόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, έδιωξε ο Αράπογλου, από κοντά όμως ο Παναγιωτίδης έκανε το 2-2.

79’ Απευθείας φάουλ ο Κοτσαρίδης και κάνει το 2-3.

83’ Μετά από λάθος της άμυνας της Νεοκαισάρειας, ο Κουλτσιάκης με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 3-3.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Καλφούτζος, Παναγιώτου, Κουμπούρας, Αγριόδημος, Καραγιάννης, Σενκάϊ, Παπαϊωάννου, Χάμος, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι: Τσάτσος, Μπαμπάλης, Μανακούσιος, Σιαφαρίκας, Μάντζιος, Κουλτσιάκης, Μπαλής, Μενσούρ, Ματούλας, Αράπογλου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Τασίδης, Δημητρίου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τσαγκαράκης, Τρικαλόπουλος, Μακράκης, Παυλίδης, Καραγκούνης, Γασπαράτος.

Έπαιξαν και οι: Γεωργιάδης, Ραπτόπουλος, Καπασακαλίδης, Λάλας, Κοτσιαρίδης, Καθάριος, Γελαδάρης, Παναγιωτίδης, Γκεβρέκης, Παπανικολάου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας, Ζάχος.

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected